Oyun tavsiyesi

GTX1650 AMD Ryzen 4500 kullanıyorum attığınız oyunlara baktığımda beni çekmiyor yani eminim güzel oyunlardır ama ya da oynamadan önyargıyla yaklaşıyorum belki fakat beni çekmiyor. RimWorld adlı bir oyun indirimde şu an sizce nasıl oynanır mı zor mu geçen TikTok'da oynanışı hakkında bir video görmüştüm hoş duruyor.

Hocam en baştan istediğiniz oyun şeklini yazar mısınız ona göre uzun bir derleme yapacagım.

Açık dünya tarzı bir oyun arıyorum uzun süreli beni götürecek bütçe önemli değil tek derdim aşırı eski bir oyun veya tema olarak aşırı karışık bir oyun istemiyorum öğrenmesi basite yakın olabilir günün 4 5 saati rehber izleyerek geçirmek istemiyorum souls türü olabilir özellikle indirimde oyun varsa önerebilirsiniz aşırıda pahalıya kaçmak istemiyorum bir oyuna 40 50 dolar vermekte aşırı kolay değil.

Açık dünya tarzı bir oyun arıyorum uzun süreli beni götürecek bütçe önemli değil tek derdim aşırı eski bir oyun veya tema olarak aşırı karışık bir oyun istemiyorum öğrenmesi basite yakın olabilir günün 4 5 saati rehber izleyerek geçirmek istemiyorum souls türü olabilir özellikle indirimde oyun varsa önerebilirsiniz aşırıda pahalıya kaçmak istemiyorum bir oyuna 40 50 dolar vermekte aşırı kolay değil.
Fallout: New Vegas oynayabilirsiniz.
Fallout dizisini izleyip oyunları kurcalarsanız bence sevebilirsiniz.

Starfield, Kingdom Come: Deliverance II (birinci oyunuda olabilir) hollow Knight Dead ceasl olabilir platform olarak Hades Hades 2

Monster Hunter serisine bak derim. World+Iceborne minimum 120 saat oynarsın. Benim gibi 450 saatte oynayabilirsin. Tüm seriyi hesaba katarsak, benim 1.000 saati geçer aslında… neyse.

Monster Hunter ilgimi çekmedi değil en son bitirdiğim oyunda Elden Ring olunca benzer oyun dikkatimi çekti grind yapmayı falan severim teması aşırı güzel gelmedi canavarlar farklı evrenler falan ama şans verilebilir deneyeceğim kalan oyunların birçok videolarını izledim fakat hiçbiri bana hitap etmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı