Oyun tavsiyesi

Modern GTA arıyorsanız, Cyberpunk 2077 olabilir.

Türünü seviyorsanız The Crew motorfest önerebilirim. Oyunda araba, motosiklet, bot ve uçak olarak 4 adet araç var. Bu kadar farklı araç türünün bir arada olduğu başka oyun var mı bilmiyorum. Devasa bir haritası var. Ben motosiklet alıp haritanın bir ucundan bir ucuna gazliyorum çok zevkli oluyor. Dediğim gibi bu tür oyunları seviyorsanız sıkılmadan uzun süre oynarsınız.

Türünü seviyorsanız The Crew motorfest önerebilirim. Oyunda araba, motosiklet, bot ve uçak olarak 4 adet araç var. Bu kadar farklı araç türünün bir arada olduğu başka oyun var mı bilmiyorum. Devasa bir haritası var. Ben motosiklet alıp haritanın bir ucundan bir ucuna gazliyorum çok zevkli oluyor. Dediğim gibi bu tür oyunları seviyorsanız sıkılmadan uzun süre oynarsınız.
Eğer bu türü beğenmiyorsaniz Minecraft tarzı olarak Terraria tam sizlik bir oyundur.

Terraria çok sevebileceğimi düşünmüyorum Minecraft'ı ne kadar çok sevsemde şu an Monster Hunter ile Dark Souls 3 indirimi kovalıyorum belki Baldur's Gate 3 bu üç oyun arasındayım.

@aureyn, Dark Souls 3 kolay kolay indirime girmiyor. İlgili firma o konuda biraz cimri.

@aureyn, bu arada önceden onu da yapmıyordu, ciddiyim.

Günün sonunda RDR2 aldım arkadaşlar çevremde oynayan arkadaşlarıma sorduğumda fazla overrated abartıldığı kadar güzel değil bir süre sonra sıkıcı hale geliyor denildi fakat 2 saat deneme sürem var Steam üzerinde eğer cidden beğenmezsem iade edeceğim.

Günün sonunda RDR2 aldım arkadaşlar çevremde oynayan arkadaşlarıma sorduğumda fazla overrated abartıldığı kadar güzel değil bir süre sonra sıkıcı hale geliyor denildi fakat 2 saat deneme sürem var Steam üzerinde eğer cidden beğenmezsem iade edeceğim.
Oyun 15 20 saatten sonra açılıyor diyorlar 1 2 saatten bişey anlayamazsın sonuçta 10 saatlik bir oyun değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı