Oyun üzerinden tehdit edilmek

LoL urf modunda ap lucian alıp adamı kanser etmiştim adam önce her şeyime sövdü ben "ağla, zırla" gibi şeyler yazarak iyice kanserlemiştim. En son beni öldüreceklerdi ama hala yaşıyorum .

Aslında sen yoksun sen öldün sadece haberin yok.

Aç bir Discord sunucusu, sesinizi kaydediyorum buyrun konuşalım de. Tehdit ederse ses kaydı alıp polise götür. İzinsiz ses kaydı açmadığın için yasal sayılır ve istediğin gibi dava açabilirsin.

Böyle klavye delikanlılarına denk geliyorum 2 dakika sonra abi çekiyorlar.

Şimdi 8. sınıfa gidenler bile üniversite 1. sınıf öğrencisi gibi duruyor. Bana pek 22 yaşında gibi gelmedi.

Kardeşim adamın yaşı 22 olsa ne olur 40 olsa ne olur 60 olsa ne olur? Olay çok mantıksız, hayatında herkes illa ki birine sövmüştür internet üzerinde. Bunlar her gün olan şeyler. Discord üzerinden adres bulması da çok güzel bir senaryo .

IP adresi üzerinden konumunuz bulunuyor diye biliyorum ama siz paylaşmadığınız sürece IP adresinizi bulamazlar. Ayrıca farklı şehirdeymiş bir oyun için şehir değiştirip sizi öldürmeye çalışacağını zannetmiyorum.

Bunun gibi aptallarla çok uğraştım bir şey yapamazlar rahat ol.
Birisi beni dava etmekle tehdit etmişti (30 yaşında adamlar) seni kaldırıma sürte sürte öldürüm demişlerdi
Yapıcağınız tek şey ya he he deyip gülmeniz sinirlerine daha çok oynayın günün sonunda kazanan onlar değil siz olacaksınız.
Onun tatminlik hissiylede birkaç dakika mutlu olursunuz.

Sesinizi niye kaydediyorum desin? Adam aptalmıda senin kaydettiğin çağrıya gelsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…