Oyun ve ders için sistem önerisi

ForzaX

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.2. el bir sistem almak istiyorum. 3 seçenek arasında kaldım size sormak istedim. Belirli bir bütçem yok. İhtiyaçlarımı karşılayacak en düşük fiyat diyelim. Genel olarak oyun, arada ders ödev vs. için kullanacağım. Sistemler şunlar;

İşlemci /// AMD Ryzen 5 1600 AF //// AMD Ryzen 5 1600 AF /// AMD Ryzen 3 3100.
RAM /// DDR4 3200 MHz 8 GB /// DDR4 3200 MHz 8 GB /// DDR4 3200 MHz 16 GB.
Ekran kartı /// GTX 1050 Ti 4 GB /// RX570 4 GB /// GTX 1650.
Monitör /// orta /// kötü /// iyi.
Klavye /// var /// var /// var (RGB)
Mouse /// yok /// var(RGB) /// var (RGB)
Kulaklık /// yok /// yok /// var (RGB)
Fiyat /// 5000 TL /// 6000 TL /// 7000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.2. el bir sistem almak istiyorum. 3 seçenek arasında kaldım size sormak istedim. Belirli bir bütçem yok. İhtiyaçlarımı karşılayacak en düşük fiyat diyelim. Genel olarak oyun, arada ders ödev vs. için kullanacağım. Sistemler şunlar;

İşlemci /// AMD Ryzen 5 1600 AF //// AMD Ryzen 5 1600 AF /// AMD Ryzen 3 3100.
RAM /// DDR4 3200 MHz 8 GB /// DDR4 3200 MHz 8 GB /// DDR4 3200 MHz 16 GB.
Ekran kartı /// GTX 1050 Ti 4 GB /// RX570 4 GB /// GTX 1650.
Monitör /// orta /// kötü /// iyi.
Klavye /// var /// var /// var (RGB)
Mouse /// yok /// var(RGB) /// var (RGB)
Kulaklık /// yok /// yok /// var (RGB)
Fiyat /// 5000 TL /// 6000 TL /// 7000 TL.
RX570'li sistem hangisi ise onu öneririm kesinlikle.

Bana pahali geldi, fiyatlar ucuzluyor Ethereum'un dusmesi ile birlikte biraz beklerseniz daha iyi seyler alirsiniz.

Link bırakayım en iyisi, bu arada sadece yüz yüze satın alabileceğim için yalnızca Hatay'dakilere baktım.

Bana pahali geldi, fiyatlar ucuzluyor Ethereum'un dusmesi ile birlikte biraz beklerseniz daha iyi seyler alirsiniz.
Ne kadar bir bekleyiş? Beş altı ay kadar beklerim 12 yıllık bu külüstür laptoptan kurtulmak için.
Ne oynayacaksın?
Şuan Pubg Mobile, Zula, CS GO, Valorant vb. aklımda. Ama almışken iyisini alıp başka bir oyun oynamak istediğimde hata ile karşılaşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı