Merhaba arkadaşlar, 1500-2000TL bandında 144 Hz 24 veya 27 inç bir monitör arıyorum. 27 inç aslında daha çok hoşuma gidiyor ama 2K olmadıkça pikseller sayılır diyorlar.
15inç ekranlı 1050 Ti ekran kartlı laptopuma bağlayacağım monitörü.
Display Port girişi yok, HDMI 2.0 destekliyor. G-Sync, FreeSync pek anlamıyorum. Şu anki donanımım desteklemese de ileriye yönelik alabilirim.
İşim gereği tüm gün monitörün başındayım, hobi olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Yani monitör IPS panel + 1ms olursa iyi olur.
Hem kod yazarken gözümü yormasın hem de oyunlarda iyi performans verecek bir monitör araştırıyorum.
Kasım indirimlerini takip ediyorum.
Şu monitörleri buldum şimdilik;
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Sizce bu monitörler benim beklentilerimi karşılar mı?
Önerisi olan var mı?
Kasım indirimlerinde fırsat yakalayan olursa haber verirse sevinirim.
Teşekkürler.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Monitörü kendim kullanıyorum, memnunum. Kullanan tanıdıklarım da memnun.
24G2U çok güzel bir monitör ama onu alıcağına 1MS 144HZ IPS olan daha ucuz bir monitör alabilirsin. Zamanında 999TL'ye aldığım için bu fiyata öneremiyorum maalesef. Ama 2000TL'yi hakkedermi dersen evet cidden kaliteli 24G2U ama çok uçuk bir fiyat.
Teşekkürler öneriler için arkadaşlar.
Genel olarak VG249Q ve 24G2U modeli önerilmiş. VG249Q beğenmiştim zaten. 24G2U modelini de takibe alıyorum.
Aslında çalıştığım alan özeli itibariyle pivot özelliğe çok ihtiyacım yok. Önceliğim pivot olmasında değil ama olursa güzel olur tabii ki. Öncelik olarak monitörün dikey oynamasını istiyorum, yan dönmese de olur
24G2U çok güzel bir monitör ama onu alıcağına 1MS 144HZ IPS olan daha ucuz bir monitör alabilirsin. Zamanında 999TL'ye aldığım için bu fiyata öneremiyorum maalesef. Ama 2000TL'yi hakkedermi dersen evet cidden kaliteli 24G2U ama çok uçuk bir fiyat.
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Monitörü kendim kullanıyorum, memnunum. Kullanan tanıdıklarım da memnun.
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!