Oyun ve kod yazmak için 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
1500-2000

rencster

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1500-2000TL bandında 144 Hz 24 veya 27 inç bir monitör arıyorum. 27 inç aslında daha çok hoşuma gidiyor ama 2K olmadıkça pikseller sayılır diyorlar.
15inç ekranlı 1050 Ti ekran kartlı laptopuma bağlayacağım monitörü.
Display Port girişi yok, HDMI 2.0 destekliyor. G-Sync, FreeSync pek anlamıyorum. Şu anki donanımım desteklemese de ileriye yönelik alabilirim.

İşim gereği tüm gün monitörün başındayım, hobi olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Yani monitör IPS panel + 1ms olursa iyi olur.
Hem kod yazarken gözümü yormasın hem de oyunlarda iyi performans verecek bir monitör araştırıyorum.
Kasım indirimlerini takip ediyorum.
Şu monitörleri buldum şimdilik;
Sizce bu monitörler benim beklentilerimi karşılar mı?
Önerisi olan var mı?
Kasım indirimlerinde fırsat yakalayan olursa haber verirse sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC önerebilirim aslında.

Attığınız 24G2U Modeli alınmaz.

Kod yazarken pivot kullanım önemli diye biliyorum. Öyle ise bütçeye göre 24G2U gibi modellere bakılabilir.

Fiyatı fazla gelir ise ise bu da alınabilir, oldukça iyi bir fiyatta;
Attığınız 24G2U modeli alınmaz.
Akakçe'deki ölü pikselli olduğundan mı diyorsunuz, yoksa modeli mi sevmiyorsunuz?

24G2U çok güzel bir monitör ama onu alıcağına 1MS 144HZ IPS olan daha ucuz bir monitör alabilirsin. Zamanında 999TL'ye aldığım için bu fiyata öneremiyorum maalesef. Ama 2000TL'yi hakkedermi dersen evet cidden kaliteli 24G2U ama çok uçuk bir fiyat.

Teşekkürler öneriler için arkadaşlar.
Genel olarak VG249Q ve 24G2U modeli önerilmiş. VG249Q beğenmiştim zaten. 24G2U modelini de takibe alıyorum.

Aslında çalıştığım alan özeli itibariyle pivot özelliğe çok ihtiyacım yok. Önceliğim pivot olmasında değil ama olursa güzel olur tabii ki. Öncelik olarak monitörün dikey oynamasını istiyorum, yan dönmese de olur

Cidden iyi fiyata almışsınız hocam. Maalesef fiyatlar çok uçuk, ben de indirimlerden yakalarsam almayı düşünüyorum artık. Teşekkürler öneri için
Gerçekten iyi bir monitöre benziyor, teşekkürler. Takibe alıyorum

Bu attığınızın 165HZ olması hoş ama maalesef DP girişim yok bilgisayarımda.
Yazılım için de kullanacaksan pivot özelliği olsun monitörün.

Fiyat olarak uygun duruyor. Overdrive ile 1ms yanıt süresi diyor. Overdrive nedir?

Bu monitörlerin HDMI sürümünü nasıl öğrenebilirim? Laptopum HDMI 2.0 destekliyor, 144hz alabilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…