rencster
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, 1500-2000TL bandında 144 Hz 24 veya 27 inç bir monitör arıyorum. 27 inç aslında daha çok hoşuma gidiyor ama 2K olmadıkça pikseller sayılır diyorlar.
15inç ekranlı 1050 Ti ekran kartlı laptopuma bağlayacağım monitörü.
Display Port girişi yok, HDMI 2.0 destekliyor. G-Sync, FreeSync pek anlamıyorum. Şu anki donanımım desteklemese de ileriye yönelik alabilirim.
İşim gereği tüm gün monitörün başındayım, hobi olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Yani monitör IPS panel + 1ms olursa iyi olur.
Hem kod yazarken gözümü yormasın hem de oyunlarda iyi performans verecek bir monitör araştırıyorum.
Kasım indirimlerini takip ediyorum.
Şu monitörleri buldum şimdilik;
www.epey.com
www.vatanbilgisayar.com
Sizce bu monitörler benim beklentilerimi karşılar mı?
Önerisi olan var mı?
Kasım indirimlerinde fırsat yakalayan olursa haber verirse sevinirim.
Teşekkürler.
15inç ekranlı 1050 Ti ekran kartlı laptopuma bağlayacağım monitörü.
Display Port girişi yok, HDMI 2.0 destekliyor. G-Sync, FreeSync pek anlamıyorum. Şu anki donanımım desteklemese de ileriye yönelik alabilirim.
İşim gereği tüm gün monitörün başındayım, hobi olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Yani monitör IPS panel + 1ms olursa iyi olur.
Hem kod yazarken gözümü yormasın hem de oyunlarda iyi performans verecek bir monitör araştırıyorum.
Kasım indirimlerini takip ediyorum.
Şu monitörleri buldum şimdilik;
Asus VP249QGR Monitör
Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Önerisi olan var mı?
Kasım indirimlerinde fırsat yakalayan olursa haber verirse sevinirim.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: