Oyun ve kodlama için klavye önerisi

Bütçe
300-400

Musa B.

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
1.633
Makaleler
4
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, normalde klavye alma planım yoktu lakin mevcut klavyemin ses fazlalığı, birkaç ay sonra İstanbul´a geçecek olmam gibi sebeplerden ötürü yeni bir klavye ihtiyacı hissetmeye başladım. Mevcut klavyemden (Logitech G213) normalde memnundum lakin son zamanlarda geceleri de çalışmamdan, oyun oynamamdan gibi sebeplerden ötürü fazla sesli geliyor. Hissiyat benim için önemli konulardan biri uzun kodlar yazarken rahat hissedebileceğim, oyun oynarken klavyeyi gerçekten hissedebileceğim ve mümkünse (pek bilgim yok fiyatlar konusunda o yüzden oluyorsa) kablosuz bir klavye arıyorum. Mevcut klavyemde açıkçası bilek desteğinden pek yararlanamadığımı düşünüyorum elim normale göre biraz büyük ve bileklerim özellikle kodlama yaptığım vakitlerde çok ağrıyor. Bütçemi maksimum 400₺ olarak düşünüyorum ki o da hani çok çok övülen bir şey olursa zira mevcut klavyem halihazırda bozuk olmadığından 400₺´yi cepten çıkarmak biraz zor. 300₺ civarında öneri yaparsanız, sadece çok çok büyük bir indirim veyahut bunu alırsan kafan rahat olur derecesinde iyi bir klavye var ise 400₺ ayırabilirim. Önerinizin neden önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim çünkü diğer önerilerle de karşılaştırma yapacağım. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben aldığım dönemde iki farklı model vardı. Tam koduna bakıp söyleyeyim. Ayrıca görmememişim kablosuz demişsiniz. Benim önerdiğim model kablolu.
Kablosuz modellere kendi araştırmalarım dahilinde baktığımda uygun bulamadım. Ne yazık ki çok pahalılar. Kablolu modellere yönelmek zorundayım.
 

Geri
Yukarı