Pek bir bilgim yok renderda ne gerekir, bundan dolayı ben de oyun için hazırladım bir tane. Eğer öyle konuşuyorsanız yapın da görelim biz de render bilgisayarını, boş konuşmak kolay zaten.
Pek bir bilgim yok renderda ne gerekir, bundan dolayı ben de oyun için hazırladım bir tane. Eğer öyle konuşuyorsanız yapın da görelim biz de render bilgisayarını, boş konuşmak kolay zaten.
O zaman başlıkta Oyun ve Render yazmayın. Sadece oyun yazın. Render yapacağım diyorsunuz daha Render ne demek onu bilmiyorsunuz. Bu nasıl bir ikilem onu anlamıyorum ben. Bilmediğiniz bir işi PC'yi alınca mı öğreneceksiniz yoksa bir yerden duydunuz da "Render makineleri çok güçlüymüş, ben de Render için diyeyim de bana güçlü PC önersinler" düşüncesi ile mi render için PC istiyorsunuz ?
Yani memlekette herkes mühendis mimar olmuş da herkes render sistemi topluyor. Bakıyorsun sistemlere Render ile alakası yok...