Oyun ve Render bilgisayarı

weebasstr

Hectopat
Daha fazla  
  • ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G DDR3 VGA+GLAN uATX 16x
  • 8 GB DDR3 1600 MHz HyperX KINGSTON KIT (2x4GB)
  • AMD FX X8 8350 4.0GHz 16MB 32nm AM3+
  • 1 TB DISK
  • MSI R9 280X Ekran Kartı
  • THERMALTAKE VK97021N2Z ELEMENT SIYAH MIDTOWER 700W
  • 19.5 CBOX 2065 5MS GENİŞ LED EKRAN VGA/DVI
Oyun oynancak ve render yapılacak. Nasıl sizce? Onu alma şunu al dediğiniz bir parça var mı? Bütçe sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim parçalarda Nvidia ve Intel'i tercih etmeniz yönünde. Z97 çipsetli bir anakart, i7 4770 ve Gtx770-780 sizi tatmin eder diye düşünüyorum.

ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G DDR3 VGA+GLAN uATX 16x

8 GB DDR3 1600 MHz HyperX KINGSTON KIT (2x4GB)

AMD FX X8 8350 4.0GHz 16MB 32nm AM3+

1 TB DISK

MSI R9 280X Ekran Kartı

THERMALTAKE VK97021N2Z ELEMENT SIYAH MIDTOWER 700W

19.5 CBOX 2065 5MS GENİŞ LED EKRAN VGA/DVI

Oyun oynancak ve render yapılacak. Nasıl sizce? Onu alma şunu al dediğiniz bir parça var mı? Bütçe sorun değil.
Bu mu render bilgisayarı ? :D

Pek bir bilgim yok renderda ne gerekir, bundan dolayı ben de oyun için hazırladım bir tane. Eğer öyle konuşuyorsanız yapın da görelim biz de render bilgisayarını, boş konuşmak kolay zaten.

Pek bir bilgim yok renderda ne gerekir, bundan dolayı ben de oyun için hazırladım bir tane. Eğer öyle konuşuyorsanız yapın da görelim biz de render bilgisayarını, boş konuşmak kolay zaten.

O zaman başlıkta Oyun ve Render yazmayın. Sadece oyun yazın. Render yapacağım diyorsunuz daha Render ne demek onu bilmiyorsunuz. Bu nasıl bir ikilem onu anlamıyorum ben. Bilmediğiniz bir işi PC'yi alınca mı öğreneceksiniz yoksa bir yerden duydunuz da "Render makineleri çok güçlüymüş, ben de Render için diyeyim de bana güçlü PC önersinler" düşüncesi ile mi render için PC istiyorsunuz ?

Yani memlekette herkes mühendis mimar olmuş da herkes render sistemi topluyor. Bakıyorsun sistemlere Render ile alakası yok...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı