Oyun ve Render bilgisayarı

Render sistemi sen bu sistemi al bende alıcam.
  • İşlemci: Intel Core i7-4960X / Intel Core i7-4960X
  • Anakart: ASUS X79-DELUXE / ASUS P9X79
  • Ekran Kartı: PNY Quadro K5000 / ASUS GTX780 Ti DirectCU II
Ortak Bileşenler

• Bellek: Kingston HyperX Beast 32GB (4x8GB) 2400MHz
  • SSD: Samsung 840 EVO 250GB
  • Mekanik Sürücü: WD Caviar Blue 4TB x2
  • Ses Kartı: Tümleşik
  • Monitör: Philips 298P4QJEB/00
  • Klavye: RAZER Blackwidow-Ultimate
  • Fare: Logitech M570 Wireless Trackball
  • Kasa: Corsair Obsidian 750D
  • Güç Kaynağı: Corsair RM850M 80+ GOLD 850W
  • Toplam: 14714 TL (6993$) / 11379 TL (5408$)

O zaman başlıkta Oyun ve Render yazmayın. Sadece oyun yazın. Render yapacağım diyorsunuz daha Render ne demek onu bilmiyorsunuz. Bu nasıl bir ikilem onu anlamıyorum ben. Bilmediğiniz bir işi PC'yi alınca mı öğreneceksiniz yoksa bir yerden duydunuz da "Render makineleri çok güçlüymüş, ben de Render için diyeyim de bana güçlü PC önersinler" düşüncesi ile mi render için PC istiyorsunuz ?

Yani memlekette herkes mühendis mimar olmuş da herkes render sistemi topluyor. Bakıyorsun sistemlere Render ile alakası yok...

Hayır, Cinema 4D ve 3DS Max öğreneceğim aldıktan sonra. Ne yazık ki altımdaki bilgisayar değil YT videosu, Facebook'un normal sitesinden bile giremiyor. Ne yazık ki araştırma yapamıyorum pek. Render için ne gerekir bilemiyorum. Siz de iyi ki bir şey biliyorsunuz, hemen bilmeyenleri eziyorsunuz. Neyse. Size iyi forumlar.

Hayır, Cinema 4D ve 3DS Max öğreneceğim aldıktan sonra. Ne yazık ki altımdaki bilgisayar değil YT videosu, Facebook'un normal sitesinden bile giremiyor. Ne yazık ki araştırma yapamıyorum pek. Render için ne gerekir bilemiyorum. Siz de iyi ki bir şey biliyorsunuz, hemen bilmeyenleri eziyorsunuz. Neyse. Size iyi forumlar.
Bunun için özel bir yer yapıldı. Buna rağmen çoğu kişiye yardım edildi. Ama kurallara uymassan günah bizden gider.Ne bütçeni yazmışsın , ne niçin kullancağını !

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı