Oyun ve Render İçin Intel vs Ryzen

@Emirsrb 3200 Mhz. Teknik özelliklere bakarken kesinlikle ürünün öz ana sayfasından bakın.

Ryzen daha iyi olacaktır, hayırlı olsun şimdiden.
aynen kendi sitesinde 3200mhz(O.C) yazıyor overclock yapmam gerekecek heralde. Sağolun Allah daha iyisini sizlere nasip etsin. :)

İşlemciyi bir tık yükseltmeyi düşündüm. Ryzen5 1600X almayı düşünüyorum. Soğutucu olarak https://www.itopya.com/MSI-Core-Frozer-L-Gaming-Islemci-Sogutucusu-2011-v3-1151-1150-AM4-AM3-FM2/ bunu düşünüyorum görüntüsü de gayet şık. :)

aynen kendi sitesinde 3200mhz(O.C) yazıyor overclock yapmam gerekecek heralde. Sağolun Allah daha iyisini sizlere nasip etsin. :)

İşlemciyi bir tık yükseltmeyi düşündüm. Ryzen5 1600X almayı düşünüyorum. Soğutucu olarak https://www.itopya.com/MSI-Core-Frozer-L-Gaming-Islemci-Sogutucusu-2011-v3-1151-1150-AM4-AM3-FM2/ bunu düşünüyorum görüntüsü de gayet şık. :)
Öyle yapacağına R7 1700 al. Aynı fiyata denk gelmesi lazım. İçinde stok soğutucuda çıkıyor. 1600X almak çokta mantıklı değil.

İnventus B350 Tomahawka 2400mhz demiş fakat msi sitesinde 3200 mhz yazıyor. Acaba overclock yapıldıktan sonra mı 3200mhz oluyor ?

Hocam benim bildiğim o sıkıntı VS serisindeydi CXM de öyle bir sorun var mı ?
Ram MHz hızından bahsediyorsanız 3200MHz 2400MHz i yanlış yazmışlar overclock yapıldıktan sonra mı 3200MHz oluyor pek bilmiyorum olmadı Asus B350 veya Asrock B350 modellerine bakabilirsiniz

Ram MHz hızından bahsediyorsanız 3200MHz 2400MHz i yanlış yazmışlar overclock yapıldıktan sonra mı 3200MHz oluyor pek bilmiyorum olmadı Asus B350 veya Asrock B350 modellerine bakabilirsiniz
Asus almayı düşünmüyorum, sizin dediğiniz gibi O.C ile 3200Mhz ye çıkıyor. Ama şuan Ryzen anakartlarda BİOS sıkıntısı var şuanlık 2400Mhz kullanacağım galiba. :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı