Prominence
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine bakıyordum ve bütçeme uygun 4 tane oyun laptopu olduğunu gördüm. Linklerini en sonda paylaşacağım. Bu laptopta oynamak isteyeceğim oyunlar Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi yeni oyunlar, medium-high ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Buna ek olarak nispeten birazcık daha eski olan Skyrim anniversary Edition, Witcher 3 vs. gibi oyunları da su gibi high-Ultra ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Oyun harici, Blender'da daha hızı render alabilmek istiyorum. Bu laptopların herhangi birisi istediğimi karşılıyor mu? Benimle düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, teşekkür ederim.
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Merhaba. Sağlam oyun ve render istediğiniz için soruyorum. Neden laptop? Çünkü bu linklediğiniz aletler çok giriş ürünleri ve ne dediğiniz o hikaye oyunlarını ne de renderları başarıyla halledebilir.
Bir hatan olmasın, laptop, kasadan her zaman pahalıdır. Bir de laptopdaki parçalar güç, yer ve ısınma nedeniyle hiç bir zaman masaüstündeki performansı vermezler.16000 TL PC daha kötü çünkü PC parçaları çok pahalı.
Bütçen için en iyisi bu. Eğer işin hep evdeyse masaüstü tercih etmelisin.Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine bakıyordum ve bütçeme uygun 4 tane oyun laptopu olduğunu gördüm. Linklerini en sonda paylaşacağım. Bu laptopta oynamak isteyeceğim oyunlar Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi yeni oyunlar, medium-high ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Buna ek olarak nispeten birazcık daha eski olan Skyrim anniversary Edition, Witcher 3 vs. gibi oyunları da su gibi high-Ultra ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Oyun harici, Blender'da daha hızı render alabilmek istiyorum. Bu laptopların herhangi birisi istediğimi karşılıyor mu? Benimle düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, teşekkür ederim.
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçen için en iyisi bu. Eğer işin hep evdeyse masaüstü tercih etmelisin.
ACER Nitro5 AMD Ryzen 5-5600H 8GB 512GB 4GB RTX3050 W11 15.6" Gaming Laptop (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro5 AMD Ryzen 5-5600H 8GB 512GB 4GB RTX3050 W11 15.6" Gaming Laptop (ACER Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam 3050 sandım ben onu. Kusura bakmayın ti olduğunu görmedim, aynı laptop sanıyordum.Benim attığımda 3050 Ti vardı ve her şey aynıydı.
Render benim için öncelikli değil, blender'da kendimi geliştirmeye başlamak için bir şeyler istiyordum. Öncelik oyun ve genel kullanım. Mesela Skyrim Anniversary Edition'ı bana high-ultra arası, Elden Ring'i medium-high arası ayarlarda kaymak gibi oynatacaksa şimdilik yeterli.Merhaba. Sağlam oyun ve render istediğiniz için soruyorum. Neden Laptop? Çünki bu linklediğiniz aletler çok giriş ürünleri ve ne dediğiniz o hikaye oyunlarını ne de renderları başarıyla halledebilir.
Vatan bilgisayarda bir tanıdığım var indirim yaptırabilmeyi umuyorum açıkçası.Bütçen için en iyisi bu. Eğer işin hep evdeyse masaüstü tercih etmelisin.
ACER Nitro5 AMD Ryzen 5-5600H 8GB 512GB 4GB RTX3050 W11 15.6" Gaming Laptop (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro5 AMD Ryzen 5-5600H 8GB 512GB 4GB RTX3050 W11 15.6" Gaming Laptop (ACER Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
edit: 3050ti olanı aynı fiyat amazonda onu alabilirsiniz.
Lütfen sadece sözkonusu linklerden öneri yapınız çünkü; Vatan'dan alacağım orada tanıdığım olduğundan, teşekkür ederim.Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine bakıyordum ve bütçeme uygun 4 tane oyun laptopu olduğunu gördüm. Linklerini en sonda paylaşacağım. Bu laptopta oynamak isteyeceğim oyunlar Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi yeni oyunlar, medium-high ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Buna ek olarak nispeten birazcık daha eski olan Skyrim anniversary Edition, Witcher 3 vs. gibi oyunları da su gibi high-Ultra ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Oyun harici, Blender'da daha hızı render alabilmek istiyorum. Bu laptopların herhangi birisi istediğimi karşılıyor mu? Benimle düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, teşekkür ederim.