Oyun ve Render için laptop önerisi

Bütçe
13157 TL - 15999 TL

Prominence

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine bakıyordum ve bütçeme uygun 4 tane oyun laptopu olduğunu gördüm. Linklerini en sonda paylaşacağım. Bu laptopta oynamak isteyeceğim oyunlar Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi yeni oyunlar, medium-high ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Buna ek olarak nispeten birazcık daha eski olan Skyrim anniversary Edition, Witcher 3 vs. gibi oyunları da su gibi high-Ultra ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Oyun harici, Blender'da daha hızı render alabilmek istiyorum. Bu laptopların herhangi birisi istediğimi karşılıyor mu? Benimle düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sağlam oyun ve render istediğiniz için soruyorum. Neden Laptop? Çünki bu linklediğiniz aletler çok giriş ürünleri ve ne dediğiniz o hikaye oyunlarını ne de renderları başarıyla halledebilir.

Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine bakıyordum ve bütçeme uygun 4 tane oyun laptopu olduğunu gördüm. Linklerini en sonda paylaşacağım. Bu laptopta oynamak isteyeceğim oyunlar Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi yeni oyunlar, medium-high ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Buna ek olarak nispeten birazcık daha eski olan Skyrim anniversary Edition, Witcher 3 vs. gibi oyunları da su gibi high-Ultra ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Oyun harici, Blender'da daha hızı render alabilmek istiyorum. Bu laptopların herhangi birisi istediğimi karşılıyor mu? Benimle düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, teşekkür ederim.

Bunu alın hocam ekran kartı daha iyi.

Merhaba. Sağlam oyun ve render istediğiniz için soruyorum. Neden laptop? Çünkü bu linklediğiniz aletler çok giriş ürünleri ve ne dediğiniz o hikaye oyunlarını ne de renderları başarıyla halledebilir.

16000 TL PC daha kötü çünkü PC parçaları çok pahalı.

16000 TL PC daha kötü çünkü PC parçaları çok pahalı.
Bir hatan olmasın, laptop, kasadan her zaman pahalıdır. Bir de laptopdaki parçalar güç, yer ve ısınma nedeniyle hiç bir zaman masaüstündeki performansı vermezler.

Oyunu anlarım ama render yapacaksan, çok üst modeller haricinde laptop alınmayacaksa, kesinlikle kasa kullanılmalı.

Bütçen için en iyisi bu. Eğer işin hep evdeyse masaüstü tercih etmelisin.

edit: 3050ti olanı aynı fiyat amazonda onu alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Benim attığımda 3050 Ti vardı ve her şey aynıydı.

Merhaba. Sağlam oyun ve render istediğiniz için soruyorum. Neden Laptop? Çünki bu linklediğiniz aletler çok giriş ürünleri ve ne dediğiniz o hikaye oyunlarını ne de renderları başarıyla halledebilir.
Render benim için öncelikli değil, blender'da kendimi geliştirmeye başlamak için bir şeyler istiyordum. Öncelik oyun ve genel kullanım. Mesela Skyrim Anniversary Edition'ı bana high-ultra arası, Elden Ring'i medium-high arası ayarlarda kaymak gibi oynatacaksa şimdilik yeterli.

"Neden laptop?" sorusuna gelecek olursak aslında çok haklı bir soru. Laptop kullanmayı ben de sevmiyorum, ısınma problemleri oluyor vs. ancak; taşınabilirlik çok büyük bir etmen. Fakat ben evde yine laptop'a harici klavye ve monitör bağlayarak kullanacağım, sadece bir yere götürmem gerektiğinde, prizden çıkarıp çantaya koyabilme lüksüm var, maalesef masaüstünde bunu yapamam, temel sebebi bu.

edit: 3050ti olanı aynı fiyat amazonda onu alabilirsiniz.
Vatan bilgisayarda bir tanıdığım var indirim yaptırabilmeyi umuyorum açıkçası.

Herkese bilgilendirme için teşekkür ederim.

Laptopdan vazgeçtim bir kasa alacağım bu yüzden bu dediğim özellikleri karşılayabilecek en ucuz ürünü söylemeniz mümkün mü? Yıllar önce RAM, Ekran Kartı vs. takibini bıraktığımdan şu anda zerre kadar anlamıyorum. Hazır kasalar varsa daha iyi olur. Yeni oyunları oynatması önemli (Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi) mümkün olan en ucuz kasa, gerekirse laptopumun HDDsini ona geçiririm daha ucuz olsun diye.

Lütfen sadece sözkonusu linklerden öneri yapınız çünkü; Vatan'dan alacağım orada tanıdığım olduğundan, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Vatandaki tanıdığınız merkezde fiyat belirleyici müdürlerden biri değilse hiç uğraşmayın. Daha iki gün önce Vatan'da dolaşırken laptop fiyatlarına baktım en az 1.5 misli.. 80k lar 100k lar uçuşuyor hem de 3000 li aletlerde. Çok komik..

Kasa kararınız çok yerinde olmuş ama ben bu kadar illa ucuz olsun demedim. Kasa bilgisayarı soğutamadıktan sonra, içindekilerin çok da bir anlamı yok.

Ücreti belirleyen müdürlerden, bu yüzden önerileri o linklerden yaparsanız sevinirim, fiyat/performans ürünü arıyorum; mümkün olan en ucuzu.

Aşağıdaki oyunları kesinlikle kaymak gibi oynamak istiyorum en az 1080p Medium-High karışık ayarlarda ve ortalama 50-55 fps (minimum drop >>> 35-40 fps) alabilmek istiyorum; [Elden Ring ve Hogwarts Legacy gibi oyunları oynayacak makine benim için lüks olduğundan vazgeçtim.]

Star Wars the Old Republic, Elder Scrolls Online, World of Warcraft, Skyrim Anniversary Edition, Witcher 3, Watch Dogs 2, Fallout 4, Fallout 76, Crusader Kings III, Tekken 7, Just Cause 3, Protoype 2, Mount & Blade 2: Bannerlord, Assassin's Creed Rogue, Guild Wars 2, PlanetSide 2, Sims 4, Dishonored 2

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı