Prominence
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine bakıyordum ve bütçeme uygun 4 tane oyun laptopu olduğunu gördüm. Linklerini en sonda paylaşacağım. Bu laptopta oynamak isteyeceğim oyunlar Elden Ring, Hogwarts Legacy gibi yeni oyunlar, medium-high ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Buna ek olarak nispeten birazcık daha eski olan Skyrim anniversary Edition, Witcher 3 vs. gibi oyunları da su gibi high-Ultra ayarlarda çalıştırmak istiyorum. Oyun harici, Blender'da daha hızı render alabilmek istiyorum. Bu laptopların herhangi birisi istediğimi karşılıyor mu? Benimle düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, teşekkür ederim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: