Oyun ve Yayın İçin Sistem Toplama

Argemonia

Decapat
Merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır eşimle beraber yayın yapma hayalimiz vardı ve adım adım gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Şu an sıklıkla oynadığımız iki oyun var League of Legends ve PUBG. Aşağıdaki sistemi topladık bütçemize göre ortaya bu çıktı. Sizce hem oyun hem de yayın yapmak için nasıl. Uyumsuz parça var mı?

Sharkoon TG4 Mavi USB3.0 4XLed Fan ATX Gaming KASA
MSI Geforce GTX 1660 Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 EKRAN KARTI
FSP 600w Hydro 600 12cm Fan Aktif PFC 80+ GÜÇ KAYNAĞI
AMD Ryzen 5 2600 işlemci
MSI B450 AMD Motherboard Gaming Plus
Corsair 16 GB 3000 MHz DDR4 Vengeance LPX
WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM Hard disk

Son olarak monitörümüz eksik kaldı. Elimizde kalan paraya göre şu üçü arasında kaldık sizce hangisi?

144 Hz önerenleriniz olacaktır. Fakat o kadar bütçemiz yok. Şimdilik max. 75 Hz ile idare edeceğiz. Bu linklerin haricinde monitör önerilerine de açığız.

Şimdiden teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde uyumsuz parça göremedim. SSD almanızı şiddetle öneririm acelesi yok tabiki. 3.attığınız Asus monitör daha iyi.
Sistem toplayıp yayın açtığınızda buraya twitch hesabınızı bırakırsınız :)

Sistemde uyumsuz parça göremedim. SSD almanızı şiddetle öneririm acelesi yok tabiki. 3.attığınız Asus monitör daha iyi.
Sistem toplayıp yayın açtığınızda buraya twitch hesabınızı bırakırsınız :)

Ssd evet herkes gerekli görüyor. Bu konuyla ilgili sadece ssd olsa hdd ye gerek yok kasıyor diyenler gördüm ne kadar doğru? Asus öneriniz için teşekkür ederiz :)

Butce nedir bu arada?

800-900 tl hani eğer çok değecekse 1000 zorlayabiliriz ama fark yoksa 800-900 tl arası

Asus aldık arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederiz. Webcam eksiğimiz kaldı bütçe olarak logitech c920 uygundu 699 tl idi vatanda kalmamış. Sizce başka ne alınabilir bu fiyatlarda?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı