Oyun ve yazılım amaçlı 34 bin TL laptop önerisi

Bütçe
18.000Tl -30.000TL
Bir ara arkadaşımın klavyesi öyleydi >< tuşları yoktu html de tag açamıyorduk kopyala yapıştırla delirmiştim

Hocam 3070 her türlü daha ileri seviye uzun vadede işimi görür asusdan daha güçlü gibi

İşlemcisi amd tarafında r7 6800h ya da r9 6900HX den daha mı iyi eğer iyiyse ve modelde sıkıntı yoksa en alınabilitesi yüksek şuanda bu

Tamamdır hocam teşekkür eğer rogu alıcaksam minimum o modeli aliyim
Şimdiden hayırlı olsun.

Asıl merak ettiğim g15 kullanıcıları, bulmak zor yaşadıkları iyi kötü şeyleei duymak istiyorum
Hocam sitelerdeki yorumlara bakabilirsiniz.

R9 daha iyidir tabii ki ama Klavyesi sorun yaratabilir.
Hocam siz en iyisi i7 12. nesil 3070'li Acer'ı alın.
Doğru ingilizce karakter cidden sıkıntı değilmiş gibi görünüyor ama öyle , şuan telefondan yazıyorum vu laptobu iyice araştırıp geridönüş yapıcam, haziran a doğru almayı planlıyorum bakalım ne yeni modeller çıkacak,

Hoparlör vs Beni üzmez umarm

@DexMean reis G15 R7 6800H 3060 kullanıcıysan yorumlarını belirtebilir misin?

Soğutma performansı haricinde her şeyden memnunum açıkçası, memnun olmamamın birçok sebebi var. AMD işlemci, ilk başlarda Turbo'da MUX açıkken maksimum 85-86 görürken artık bazı oyunlarda 95 dereceleri görmem, dahası performans ve sessiz modunda diğer kullanıcıların MUX'tayken kullandığı sıcaklıklar gibi düşmezken sıcaklığın arttığını gördüm vs. vs. Mümkün olan en yakın zamanda da 1 tane daha 16 GB RAM takıp yoluma bakacağım, diyeyim. Alternatif pek bir model yok o yüzden şunu tercih edin de diyemem. Soğutma durumu böyle, ha sorun mu yani biraz öyle çünkü altında laptop soğutucusu var ama yapacak bir şey yok, zaten iki kere Lenovo ıpg3 iade ettim bunu almadan önce artık bir daha uğraşamam.

Soğutma performansı haricinde her şeyden memnunum açıkçası, memnun olmamamın birçok sebebi var. AMD işlemci, ilk başlarda Turbo'da MUX açıkken maksimum 85-86 görürken artık bazı oyunlarda 95 dereceleri görmem, dahası performans ve sessiz modunda diğer kullanıcıların MUX'tayken kullandığı sıcaklıklar gibi düşmezken sıcaklığın arttığını gördüm vs. vs. Mümkün olan en yakın zamanda da 1 tane daha 16 GB RAM takıp yoluma bakacağım, diyeyim. Alternatif pek bir model yok o yüzden şunu tercih edin de diyemem. Soğutma durumu böyle, ha sorun mu yani biraz öyle çünkü altında laptop soğutucusu var ama yapacak bir şey yok, zaten iki kere Lenovo ıpg3 iade ettim bunu almadan önce artık bir daha uğraşamam.
Öncelikle yanıtladığın için teşekkür ederim

Termal macunları hiç değiştirdin mi sıvı metal diye biliyorum

Thermal throtting yiyor musunuz

Coil whine var mı

Birdaha şuan bu durumda olsanız attığım moseller arasından gene rog strixi tercih eder miydiniz

Valorant cs go falan oynuyoranız fps değeri söyler misiniz

Bu laptop da kafama yattı en kısa sürede araştırıp buraya da yazarım + - lerini
İ7 12700H soğutması nasıldır acaba

Son düzenleme:
Öncelikle yanıtladığın için teşekkür ederim.

Termal macunları hiç değiştirdin mi sıvı metal diye biliyorum.

Thermal throtting yiyor musunuz?

Coil whine var mı?

Birdaha şu an bu durumda olsanız attığım moseller arasından gene ROG STRIX'i tercih eder miydiniz.

Valorant CS:GO falan oynuyoranız FPS değeri söyler misiniz?

Bu laptop da kafama yattı en kısa sürede araştırıp buraya da yazarım + eksilerini.
i7 12700H soğutması nasıldır acaba.

1-Hayır
2-Hayır
3-Varsa haberim yok.
4-Saf güç olarak 3070'in W değeri 130 ya da 140 olması lazımdı Acer'da eğer o modelse Acer'ı tercih ederdim.
5- Valorant maksimum MUX'ta 180-230 arası geliyor. CS:GO'da 270-330 arası geliyor.
12700H'ın soğutması iyidir, yeni kasa Nitro'lar güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı