Kardeşim yazılım için 10000TL'lik PC'de yeter sana oyun için bir PC atalım.
O zaman amd sistem alıcaksın nvidia sistemler 2 3 yılda eskiyor gücü yetmiyor.Kısa ömürlü olmaması lazım çünkü bir 5 6 yıl performansı düşmeden kullanmam lazım üniversite için alıyorum.
Kısa ömürlü olmaması lazım çünkü bir 5 6 yıl performansı düşmeden kullanmam lazım üniversite için alıyorum.
Hocam aksine Nvidia'da DLSS gibi teknolojiler olduğu için AMD'ye göre genelde daha yavaş eskiyor.O zaman amd sistem alıcaksın nvidia sistemler 2 3 yılda eskiyor gücü yetmiyor.
O zaman amd sistem alıcaksın nvidia sistemler 2 3 yılda eskiyor gücü yetmiyor.
Hocam ufaktan bunu topladım ama 4070 bunumu almalıyım yoksa sizin attığınızı 32 ram felan yapıp mı almalıyımHazır sistem hiç mantıklı değil. Normalde 4070 Ti ve 7700 rahat toplarım, böyle modüler PSU, 32 GB RAM taş gibi olurdu. Hazır olacaksa bu var maalesef.
![]()
GAMING-ELITEPRO4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-ELITEPRO4070Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RTX 4070 Ti ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
Hocam ufaktan bunu topladım ama 4070 bunumu almalıyım yoksa sizin attığınızı 32 RAM falan yapıp mı almalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.