Oyun veya programlar arka planda çalışıyor

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Öncelikli olarak herkese merhabalar, 1909 Windows 10 kullanıcısıyım. RTX 2060, Ryzen 5 2600X kullanıyorum aynı zamanda. Yakın zamanda bilgisayarıma format attım ve üstüne gelmeyen sorun kalmadı. Herhangi bir oyun açtığımda arka planda yani görev yöneticinde görüyorum ama kesinlikle ekran gelmiyorum. FiveM oyununda yaşadım ilk olarak bu sorunu ardından Steam'deki birkaç oyunda da aynısı başıma geldi. Eğer bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum. Sağollun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu kapattığında mı gitmiyor yoksa açtığında oyunmu gelmiyor belirtirsen sevinirim.

Sürücüleriniz güncel mi?
Ekran kartın yetmiyor olabilir.
Steam kütüphane klasörünün Türkçe olmasından kaynaklandığından da olabilir tabii.

Format atmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu. Bu arada ekran kartım RTX 2060 anlayamadım neden oluyor bunlar.

Dediğim çözümleri dene bir Steam kütüphanen Türkçe karakter içeriyorsa açmayabilir.

Dostum sadece C diskine attığım için steam kütüphanem silinmedi. Daha önce sorun yoktu. Biranda oldu acaba driverlarım mı eksik 🤔🤔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı