Oyun videoları biter mi?

Odak süremizin düşmesiyle birlikte artık normal videoyu zor görürüz yeni youtube kullananlar ve 40+ kesim reels,tiktok shorts kullandığı için ona yönelik videolar var youtube sektörü bile değişebilir.
 
Artık YouTube, Twitch, gibi TikTok vb. örneklere göre uzun metraj sayılabilecek platformlarda çok fazla içerik üretiliyor. Bu nedenle bu insanların arasından sıyrılman oldukça zor bir durum. Bu nedenle ya içeriğin farklı olacak ya da muhabbetin insanların ilgisini çekecek. YouTube'da yanında kimse yokken oyun videolarında konuşmak, tepki vermek oldukça geride kaldı. Artık bir özelliği yok. Bu nedenle YouTube için içerik üretmek artık zaman kaybından farksız benim gözümde. Oyun videosu açısından bakıyorum tabii.
 
Walkthrough videolarının bitmeyeceğini düşünüyorum. Lets Play videoları bitti bile. Çoğu Lets Play içeriği yapanlar ya içeriklerini değiştirdiler ya da Burak gibi değiştirmediler ve battılar. Online oyunlar ve Minecraft harici bir milyonluk izlenme zor. Milyon izlendiyse ya muhabbetin sardığı için izleniyordur ya da oyun çok popülerdir.
 
Ben pc topladıktan sonra hiç oyun yayını izlemedim. Sadece inceleme izliyorum, o da oynamaya değer oyunları tespit etmek ve benimle aynı zevklere sahip oyunculardan fikir edinmek amaçlı. Bence oyun üzerine inceleme ve sohbet videoları her daim devam edecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı