Oyun videolarını nasıl izliyorsunuz?

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. 2014 zamanlarında MuratabiGF'den Outlast videolarını 1 saniye bile ileri sarmadan izlemiştim. Şimdi o kadar çok oynamak istiyorum ki şu oyunu. Fakat tam oyunu alıp oynayim desem oyunu ezbere bildiğim aklıma geliyor ve öyle kal geliyor. Sinir bozucu bir durum.
Ben de izlersem böyle olacak muhtemelen. Sanırım izleyen kişiler izledikten sonra da oynarken zevk alabilenler. Mesela ben hiçbir oyunu ikinci defa da oynayamıyorum, izledikten sonra da oynayamam. Ancak aynı oyunu defalarca oynayabilen insanlar var. Sanırım izleyen kısım da o kitle.

Oynama imkanım olmadığı bir oyunu başkasından izlememde nasıl bir sakınca var?
Nasıl bir sakınca var derken, ben bir sakınca var mı dedim? Konuyu tam okumadın sanırım. Ben izlerken zevk alamıyorum ileride oynama potansiyelim olan oyunları izlemek de o ihtimali de yok ediyor gibi birkaç sebep de söyledim ve sizin videoları izleme amacınızı sordum anlayabilmek için.

Nasıl bir sakınca var derken, ben bir sakınca var mı dedim? Konuyu tam okumadın sanırım. Ben izlerken zevk alamıyorum ileride oynama potansiyelim olan oyunları izlemek de o ihtimali de yok ediyor gibi birkaç sebep de söyledim ve sizin videoları izleme amacınızı sordum anlayabilmek için.
Kusura bakmayın, gece gece biraz ser çıkıştım.

Şu olayı bir türlü anlayamadım yıllardır. Başkasının oynadığı oyunu izlemeyi sevmem. Sevenin de neden sevdiğini anlayamıyorum. Ha dediğim olay e-spor maçları falan değil onlar profesyonel düzeyde. Ama mesela bazen soruyorum birine şu oyunu oynadın mı diye "yok YouTube'dan izleyip bitirdim." Diyor. Başkasının oynadığı oyunu film gibi izlemek güzel mi geliyor mesela? Cyberpunk ile ilgili yazılarda, konularda millet hangi kanaldan izleyeceğini tartışıyor. Bana çok tuhaf geliyor açıkçası. Pinti panda falan çok zevkli abi her oyunu ondan izliyorum diyorlar. Kendimi zorlayıp bakıyorum. Maksimum 5 dakika izleyebiliyorum, zaman kaybı gibi geliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Yanlış anlamasın kimse. Oyun videosu izleyenlere bir lafım yok ki çoğu kişi izliyor sanırım. Sadece benim göremediğim bir şey mi var diye düşünüyorum. Ne için izliyorsunuz yani?

Ben izlemeyi de oynamayı da severim ama sanırım izlemeyi sevmemin nedeni sadece oyun değil oyunu çeken kişi ve esprileri arkadaşlarıyla oynarkenki failler falan bana bayağı eğlenceli gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı