Oyun vs. İçin Windows Gerekli Mi ?

Swind

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler. Yakın zamanda bilgisayar toplattıracağım. Tavsiyelerde vs. sadece sistemin parçaları var, Windows yok. Diyelim ki bilgisayarı toplattırdım, ama Windows almadım. Oyunlarda veya herhangi bir yerde sorun çıkartır mı ? Eğer Windows almak gerekiyorsa nereden Windows kaç almalıyım ?

İyi günler. Yakın zamanda bilgisayar toplattıracağım. Tavsiyelerde vs. sadece sistemin parçaları var, Windows yok. Diyelim ki bilgisayarı toplattırdım, ama Windows almadım. Oyunlarda veya herhangi bir yerde sorun çıkartır mı ? Eğer Windows almak gerekiyorsa nereden Windows kaç almalıyım ?
Çakma windows kurarsın, 1-2 ay içerisinde orjinal alır formatlarsın.
Ama unutma , orjinal almadığın zaman kul hakkına girersin. Benim için önemli değil dersen sen bilirsin, ben sırf bu yüzden gönlüm rahat olsun diye zamanında crack kullanarak oynadığım oyunları bir bir satın alıyorum. Oynamasam dahi...
İnanç meselesi, saygı meselesi.
Windows olmadan oyun işini unut.

Güncel olanı almanız daha iyi olur. Yani Windows 10.

Birde diyelim ki ben bu sistemi topladım ve ilk defa açıyorum. İlk defa açtığım için birkaç soru soracak mı (soracaksa mesela ne soracak) yoksa normal daha önceden çok açıp kapatmışsın gibi mi olacak ?

İlk defa kurunca bilgisayar açılmaz zaten. Yani boot edemezsin Windows olmadığı için. Sadece BIOS ekranına girip ayarlamalar yapabilirsin. Windows yüklemen şart ilk kurulumda.

Sistemi toplarlar ama Windows satın almazsanız Windows yüklemezler diye düşünüyorum. Windows'un da çok uygun fiyatlara lisans keyleri var internette. Vatan Bilgisayar gibi yerlerde çok pahalıya patlar size. Ben sizin yerinizde olsam sistemi toplatırım, evde kendim atarım formatımı. Technopat'in format USB'si oluşturma ve format atma rehberi var onları izleyerek siz de hiç sorun yaşamadan atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı