Ama herşeyi Windows 10a getirmeye çalışıyorlar.Açıkçası Windows 10'un gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bence Windows 8.1, Windows 10'dan çok daha iyi ve başarılı bir işletim sistemi.
Zaten Windows 8.1'in desteği 2023'te kesilecekmiş.Ama herşeyi Windows 10a getirmeye çalışıyorlar.
Burada saçmalamışsın.@Yahya Nuroğlu neden Win98 değil de 8.1?
Çünkü kendim de kurdum çevremdekilere de kurdurdum ve sistemlerinin Windows 10'a oranla çok daha hızlı çalıştığını söylediler. Öte yandan Sosyal'de de okuyorum ve cevaplar pek değişmemiş.8.1'in gerekli olduğuna ne zaman karar verdin?
2027 civarında ne olacağını kimse bilemez. Zaten Windows 10 o zamanki desteği kesilmeyen tek Windows işletim sistemi olur büyük ihtimal.2027 civarlarında Win10'da ''gerekli'' olur mu?
Eğer mesajımı dikkatli okusaydın nedenini görürdün. Mesajımın sonunda nedeni yazıyor. Windows 10'dan daha başarılı bir işletim sistemi olduğunu belirtmişim. Bir yerde Windows 10'dan daha iyi bir işletim sistemi olduğunu söyleyen olunca sen ve senin gibiler balıklama çakılıyor. Sistemine bakıyorum gayet güçlü bir sistemin var. Eski sistemlerde Windows 10 yavaş çalışıyor. Herkesin sistem toplayacak kadar parası yok. Önce bunu idrak et. Bu dünyada bir tek sen yoksun.Bir şey söylüyorsunuz ama nedenine dair hiçbir açıklama yok.
Bu konuda haklısınız. Tamam sayısal verilere de bakalım. Öncelikle bu verilerin hepsini kendi sistemim üzerinden vereceğim bunu belirteyim. Önceleri sistemde Windows 10 kuruluyken sistemde SSD olmasına rağmen sistem 30-35 saniyede açılıyordu. Windows 8.1 kurunca bu süre 7-8 saniyelere kadar indi. Uygulamalar daha çabuk açılmaya başladı. Normal şartlarda bizim işletim sistemini kontrol etmemiz gerekir ama Windows 10'da bu durum tam tersine dönüşmüş durumda. Biz işletim sistemini açıp işimizi hallediyoruz o kadar. Eskiden erişebildiğimiz çoğu ayara şu anda erişemiyoruz. Windows 10'da her şeyi Ayarlar uygulamasına taşımaya başladılar ve bu da hoşuma gitmiyor. Böyle daha bir sürü şey sayabilirim.''Daha başarılı'' demek bir açıklama değil, neden daha başarılı olduğunu açıklamak gerekiyor.
Windows 10 çöp.
Windows 8.1 adam.
Linux dağıtımlarına geçin.
![]()
Gta 5 gir %63 Ram kullanıyormuymuş kullanmıyormuymuş öğren önce. Boşta yken Rami boş duracağına kullanayım bilgisayarı hızlandırayım diyor win10 ve gayet güzelde yapıyor.Peki bu %63 ile GTA 5 açıcak mı onu söyler misin 4 5 GB RAM kullanan bir oyunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.