Oyun yamaları nasıl yapılıyor?

Array ne alaka Türkçe yama için? Hiç anlamadım. Benim tahminim şu şekilde: metinlerin tutulduğu dosyayı buluyorsun, o dosya normal şartlarda açılmaz. Bir şekilde onu açıyorsun, ingilizce kısımları Türkçesi ile değiştiriyorsun. Kaydettikten sonra eski uzantıya dönüştürüyorsun ve eskisiyle değiştiriyorsun.

Array ne alaka Türkçe yama için? Hiç anlamadım. Benim tahminim şu şekilde: metinlerin tutulduğu dosyayı buluyorsun, o dosya normal şartlarda açılmaz. Bir şekilde onu açıyorsun, İngilizce kısımları Türkçesi ile değiştiriyorsun. Kaydettikten sonra eski uzantıya dönüştürüyorsun ve eskisiyle değiştiriyorsun.
Tamam işte benim dediğim array, senin dediğin.

Python:
bildirimler = {
    "carLocked": "Lütfen arabanın kilidini açın."
}

Her oyunun kendine özel bir dosya biçimi var. Bu dosya biçimlerine özel uygulamalar yazılıyor ve onlar açılıp yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tek tek çeviri yapılıyor. Ondan sonra da bug tester'lar bunları test ediyor. Aslında yama yapmak zor iş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı