Oyun yapmak

Dc021x

Hectopat
Merhaba. Oyun yapmak isteyenler varsa bekliyorum. Küçük bir ekip kurabiliriz. Eğer gelecek kişiler olursa Discord'dan da mesajlaşabiliriz.
Oyun motoru ve konusunu kararlaştırabiliriz.
Benim yapabildiğim kısımlar bölüm tasarımı ve senaryo olabilir.
Onun dışında Unreal Engine 4 ile biraz tecrübem var. Bilgili kişiler gelirse de Blueprint kod vb onu da hallederiz.
Bence eğer başarabilirsek oyunumuz ücretsiz olsun öyle çıkartalım. Zaten küçükten büyüğe doğru başlarız.
Bekliyorum... Direkt Discord'dan gelecek varsa yeni kurduğum sohbet sunucusuna gelebilirsiniz.
Bir de bu arada eğer gelecek bir kişi bile olsa bana yeter. Çünkü ne kadar yapmak istesem de tek başıma başaramam.
DC gelecek varsa link atmayı unutmuşum: Join the Oyun Yapımı Sohbet Discord Server!

Son düzenleme:
Unity'den anlıyorsanız veya senaryodan anlıyorsanız sizi 3 kişilik ekibime belki dahil edebilirim. 2D bir oyun yapacağız. Oyun ilk başta Steam'e çıkmayacak Itch.io gibi platformlarda satışa çıkaracağız. Online yapma gibi planımız olduğu için ücretsiz olmayacak. 2D korku temalı bir oyun olacak. Olur derseniz 2020'nin Aralık ayımda oyuna başlamayı düşünüyoruz. Sizi de gruba dahil edebilirim. Tabii görüşmemizden olumlu sonuç alırsak. DC bırakabilirsin. Al sana grafikerimizin çizdiği bir resmi de bırakayım. 🙃
IMG-20201105-WA0014.jpg

Forumdaki zeki arkadaşlar, karakteri çalmaya falan yeltenmeyin telif haklarını alacağız. 🙂 Gerçi zaten para lazım, çalsanız da tazminat falan güzel olur bizim için. 😀

yazılım bilsem gelirdim bide oyuna ingilizcede ekleyin
Yazılım bilmenize gerek yok. Mesela karakterlerin nasıl görüneceğini, senaryoda da yardım edebilirsiniz... hem de unreal engine 4 kullanırsak daha kolay bir blueprint sistemi var. başta zor ama biraz öğrenince anlıyorsunuz.
Unity'den anlıyorsanız veya senaryodan anlıyorsanız sizi 3 kişilik ekibime belki dahil edebilirim. 2D bir oyun yapacağız. Oyun ilk başta Steam'e çıkmayacak Itch.io gibi platformlarda satışa çıkaracağız. Online yapma gibi planımız olduğu için ücretsiz olmayacak. 2D korku temalı bir oyun olacak. Olur derseniz 2020'nin Aralık ayımda oyuna başlamayı düşünüyoruz. Sizi de gruba dahil edebilirim. Tabii görüşmemizden olumlu sonuç alırsak. DC bırakabilirsin. Al sana grafikerimizin çizdiği bir resmi de bırakayım. 🙃
Eki Görüntüle 744937
Forumdaki zeki arkadaşlar, karakteri çalmaya falan yeltenmeyin telif haklarını alacağız. 🙂 Gerçi zaten para lazım, çalsanız da tazminat falan güzel olur bizim için. 😀
Ekibinize Katılmak isterim sonuçta biryerden başlamam gerek. Davetiniz için teşşekürler. Dc: Dc021x#9852
Yazılım bilmenize gerek yok. Mesela karakterlerin nasıl görüneceğini, senaryoda da yardım edebilirsiniz... hem de unreal engine 4 kullanırsak daha kolay bir blueprint sistemi var. başta zor ama biraz öğrenince anlıyorsunuz.

Ekibinize Katılmak isterim sonuçta biryerden başlamam gerek. Davetiniz için teşşekürler. Dc: Dc021x#9852
Bu arada unity ile ilgili bilgim de var. Dc den bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı