Oyun yapmaya nasıl başlanmalı?

Peki bu oyunu yaparsam sayfamın büyüdüğüne varsayıyorum oyunu indirilebilir hale getirebiliriyim yani başım derde girer mi?

peki reis eyvallah umarım bir aksilik çıkmaz inşallah oyun yaptığım zaman buraya döneceğim

Peki bu oyunu yaparsam sayfamın büyüdüğüne varsayıyorum oyunu indirilebilir hale getirebiliriyim yani başım derde girer mi?
Basamakları yavaş yavaş çık. Önce bi oyunu yapmaya başla proje bitirebilmek, Büyük bir başarıdır. En az 30 dk oynanış süresi olan bir oyunu bitirmeye çalış bu sorduğu sorulara şuan takılırsan ilerleyemezsin.

Tamamdır abi eyvallah sana da çok teşekkür ediyorum inşallah oyunu yaptığım zaman döneceğim buraya

Onun hakkında bir şey diyebilmem için telifli bir şey kullanıp kullanmadığından tutup vergi ve pay ödememene kadar uzar. Bunlar başta takınılacak şeyler değil. Önce bir öğren sonra proje geliştir en son publish kısmına değin.
peki reis eyvallah umarım bir aksilik çıkmaz inşallah oyun yaptığım zaman buraya döneceğim
Bu konu üzerinden değil yeni konu açın. Uyarı yersiniz.

İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…