Oyun yapmaya nasıl başlanmalı?

Senin için Ranch Simulator yapmayı denemek = GTA 5'i yapmaya çalışmak gibi kafayı yersin hiçbir ilerleme yaşayamazsıun ve moralin bozulur. Bizde bu yollardan geçtik o yüzden sana ilk projeni ödev niteliğinde vereyim. Only up oyunu var sen bu oyunu Unreal'in sana hazır olarak verdiği manken karekterini kullanarak basit bir çakmasını yapmaya çalış. İnan bana 1 ay içinde acemi seviyede oyun yapabiliyorum diyeceksin.

Peki bu oyunu yaparsam sayfamın büyüdüğüne varsayıyorum oyunu indirilebilir hale getirebiliriyim yani başım derde girer mi?

Bahsettiğiniz oyunun grafiklerinde oyun yapabilirsiniz. Hatta eğer optimizasyonu iyi yapabilirseniz daha iyi grafikli de yapabilirsiniz. Sadece tek probleminiz, UE açıkken 30 dakika içerisinde bilgisayarınıza çok yük binecektir.

UE ile ilgili aklınıza gelebilecek bütün soruları sorup etiketliyebilirsiniz. Etiketleyemeseniz bile ben görüp cevaplarım büyük ihtimalle. UE sorularına cevap vermediğim konu yok henüz :D
Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
peki reis eyvallah umarım bir aksilik çıkmaz inşallah oyun yaptığım zaman buraya döneceğim

Peki bu oyunu yaparsam sayfamın büyüdüğüne varsayıyorum oyunu indirilebilir hale getirebiliriyim yani başım derde girer mi?
Basamakları yavaş yavaş çık. Önce bi oyunu yapmaya başla proje bitirebilmek, Büyük bir başarıdır. En az 30 dk oynanış süresi olan bir oyunu bitirmeye çalış bu sorduğu sorulara şuan takılırsan ilerleyemezsin.

Basamakları yavaş yavaş çık. Önce bir oyunu yapmaya başla proje bitirebilmek, Büyük bir başarıdır. En az 30 dk oynanış süresi olan bir oyunu bitirmeye çalış bu sorduğu sorulara şu an takılırsan ilerleyemezsin.

Tamamdır abi eyvallah sana da çok teşekkür ediyorum inşallah oyunu yaptığım zaman döneceğim buraya

Onun hakkında bir şey diyebilmem için telifli bir şey kullanıp kullanmadığından tutup vergi ve pay ödememene kadar uzar. Bunlar başta takınılacak şeyler değil. Önce bir öğren sonra proje geliştir en son publish kısmına değin.
peki reis eyvallah umarım bir aksilik çıkmaz inşallah oyun yaptığım zaman buraya döneceğim
Bu konu üzerinden değil yeni konu açın. Uyarı yersiniz.

İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı