Oyun zevkim mahvoldu

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 990
Benim hiçbir şeyim olmuyor, çok denedim ama olmuyor. Değişmiyor hiçbir şey. Fakir olduğum için şehir dışına okumaya gidemedim ben, 3. sınıf olmam gerekirken 1. sınıf olarak başlayacağım üniversiteye.
Allah yardım etsin hocam, elhamdülillah bizim durum iyi fakat ben de her gün Büyükçekmece-Maslak arası üniversite gidiyorum, ev meselesi gerçekten koyuyor. Hele bir başlayın hocam anlarsınız, karamsarlık boş iş dert etmeyin ve canınızı sıkmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internetiniz iyiyse GeForce NOW alın bilgisayar görevi görür oyun için. Xbox Game Pass, Epic Games ücretsiz oyunlar önerebilirim. Tabii ki de sosyalleşmeniz daha iyi olur sizin açınızdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Old school oyun takılmak işte bu yüzden kral...

Çok haklısınız. Bazı ülkeler asgari ücretlerinin 4/2'sine 3080-3090 veya daha üstü sistemler alabiliyorken biz 3060'lı sistemi 2 buçuk ay yemeden içmeden anca alabiliyoruz yazık gerçekten bu millete.

15.000 liraya PC/konsol mu olur? 1000 liraya oyun mu olur? Seçimden sonra da düzelmezse oyun oynamayı bırakıp arkadaş ve sevgili yapmaya çalışacağım. Defalarca başarısız olmama rağmen.
2. ele PS4 alabilirsin (yanında oyun da olur.) veya Itopya gibi yerlerden hazır sistem alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı