Oyuna Girdiğimde Oluşan Ekran Yırtılması

Overwith

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 yıl önce başladı bu sorun. Oyuna ilk girdiğimde FPS 49'a sabitleniyor ve görüntü yırtılıyor. Alt+Tab yapıp oyuna geri döndüğümde ise düzeliyor ve ben her oyuna girdiğimde bunu yapmaktan çok sıkıldım doğrusu. Fark ettiğim kadarıyla arkada herhangi bir program olmazsa(simge durumuna küçültüp masaüstü görünürken) bu sorunla karşılaşmıyorum. Aynı sorundan arkadaşım da muzdarip fakat 120 Hz bir ekranı var sanırsam o yüzden onunki 76'ya sabitleniyor. G-Sync 75 Hz bir panel ve Windows 10 1909 18363.476 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir önerisi olan var mı?

ben bu sorunu çözmüştüm oyunun dosya konumuna gidin exe dosyasının üzerine sağ tıklayın özelliklere girin sonra uyumluluk kısmından ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak kutucuğunu işaretleyin. 2. adım yüksek dpi ayarlarını değiştire tıklayın orada 2 kutucuk var işaretleyin ikisinide sonra kapatıp altta ugula dedikten sonra oyuna girin ekran yırtılması düzelecektir

ben bu sorunu çözmüştüm oyunun dosya konumuna gidin exe dosyasının üzerine sağ tıklayın özelliklere girin sonra uyumluluk kısmından ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak kutucuğunu işaretleyin. 2. adım yüksek dpi ayarlarını değiştire tıklayın orada 2 kutucuk var işaretleyin ikisinide sonra kapatıp altta ugula dedikten sonra oyuna girin ekran yırtılması düzelecektir
Zaman içinde denemiştim maalesef bir işe yaramamıştı yırtılma değil ki tek problem 49 fps'e de sabitliyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sorunu yaşayan farklı insanlar da varmış yıllardır fakat kimse bir çözüm sunamamış. Core parking gördüm bir tek onu çoktan denedim bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı