Oyuna girince internet bağlantısı kopuyor

LCSM

Hectopat
Normal kullanım esnasında ve ufak çaplı oyunlarda sıkıntı çıkartmıyor fakat CS:GO, GTA 5 gibi oyunlara girdikten yaklaşık 3-5 dakika sonra internetim kopuyor ve Wi-Fi adaptörüm neredeyse dokunamayacağım kadar ısınıyor, oyundan çıktığımda ise internetim geri geliyor. Şimdiye kadar 3 farklı Wi-Fi adaptörü ile denedim hepsinde de aynı sıkıntı oldu. Sorun anakarttan kaynaklanıyor olabilir mi? Wi-Fi adaptörlerin Driver'ları yüklü zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kullanım esnasında ve ufak çaplı oyunlarda sıkıntı çıkartmıyor fakat CS:GO, GTA 5 gibi oyunlara girdikten yaklaşık 3-5 dakika sonra internetim kopuyor ve Wi-Fi adaptörüm neredeyse dokunamayacağım kadar ısınıyor, oyundan çıktığımda ise internetim geri geliyor. Şimdiye kadar 3 farklı Wi-Fi adaptörü ile denedim hepsinde de aynı sıkıntı oldu. Sorun anakarttan kaynaklanıyor olabilir mi? Wi-Fi adaptörlerin Driver'ları yüklü zaten.

Bende de aynı sorun var. GTA 5'e girdikten 1dk sonra internet kopuyor. Masaüstüne dönünce tekrar bağlanması 30 sn sürüyor. R her türlü videoyu denedim hiçbiri işe yarmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı