Oyuna Girince İnternet Kopuyor

Normalde 6-7 saat internette gezsem internet kopmuyor ama Online bir oyuna girince 15 dk sonra baglantım kopuyor. Açıp kapatmadıkça düzelmıyor sorun nedır?
Laptobu yakın zamanda açtıysanız internet kartının kablosunu yanlış takmış olabilirsiniz. Değiştirirseniz sorun düzelebilir bende de aynı şey olmuştu sadece oyuna girince gidiyordu internetim bu şekilde sorunu çözmüştüm.

Merhaba;
Kablolu ve kablosuz ağ sürücüleri güncel ve bunların doğru sürümleri mi yüklü acaba?
Önceden de bu sorunu yaşıyor muydunuz?
(Varsa) İnternete bağlı diğer cihazların erişimini kapatarak çevrimiçi oyunları oynamayı denediniz mi?
Normalde 6-7 saat internette gezsem internet kopmuyor ama online bir oyuna girince, 15 dk sonra bağlantım kopuyor.

Modemde bir sıkıntı yok, telefondan girmeye devam ediyorum ama laptopta oyuna girdikten 10 dakika sonra bağlantı kopuyor.
hem kablolu kopuyor, hem kablosuz ikisi de
2 hafta önce format atmıştım Win7'ye, değişen bir şey olmadı.
Ağ sürücülerinde sorun yok ise, sisteminiz orijinal ise ve korsan/warez herhangi bir program/uygulama yüklü değil ise, bu sorun muhtemelen oynadığınız oyunlar ile alâkalıdır ya da (varsa) bilgisayarınızda yüklü olan güvenlik yazılımından ötürü de olabilir.

Laptobu yakın zamanda açtıysanız internet kartının kablosunu yanlış takmış olabilirsiniz. Değiştirirseniz sorun düzelebilir bende de aynı şey olmuştu sadece oyuna girince gidiyordu internetim bu şekilde sorunu çözmüştüm.
Hiç açmadım hocam içini.
Merhaba;
Kablolu ve kablosuz ağ sürücüleri güncel ve bunların doğru sürümleri mi yüklü acaba?
(Varsa) İnternete bağlı diğer cihazların erişimini kapatarak çevrimiçi oyunları oynamayı denediniz mi?

Ağ sürücülerinde sorun yok ise, sisteminiz orijinal ise ve korsan/warez herhangi bir program/uygulama yüklü değil ise, bu sorun muhtemelen oynadığınız oyunlar ile alâkalıdır ya da (varsa) bilgisayarınızda yüklü olan güvenlik yazılımından ötürü de olabilir.
Sürücüler güncel. Son 2 aydır bu sorunu yasıyorum 2 hafta önce format attım wındows 7 ye yine düzelmedi ve diğer cıhazları kapatarak denedım sorun devam etti.
Merhaba;

Birden fazla oyunda bu sorunu yaşadım oyundan kaynaklı olduğunu düşünmuyorum ama güvenlik yazılımını kontrol ediyim hocam.

Hiç açmadım hocam içini.

Sürücüler güncel. Son 2 aydır bu sorunu yasıyorum 2 hafta önce format attım wındows 7 ye yine düzelmedi ve diğer cıhazları kapatarak denedım sorun devam etti.

Birden fazla oyunda bu sorunu yaşadım oyundan kaynaklı olduğunu düşünmuyorum ama güvenlik yazılımını kontrol ediyim hocam.
Valla dediğim gibi ben internette gezersem hiç sorun çıkarmıyordu fakat Knight Online oynarken oyuna girdikten sonra Alt Tab yaparsam bağlantı kopuyordu. Yada 40 50 dk sonra bağlantı kopuyordu. Format attım her şeyi denedim fakat sorun düzelmedi en sonunda internet kartında takılı olan kablonun yerini değiştirdim ve sorun tamamen çözüldü.
Halledebildiniz mi sorunu?

Son düzenleme:
Ben dediğiniz 2 şeyi de yaptım ama düzelmiyor problem :(
Ben de dediklerinizi yaptım ama düzelmedi durum, başka forumlara da baktım gördüklerimin hepsini uyguladım ama sorun çözülmedi nasıl halledebilirim?😟

Son düzenleme:
Düzelmemiş tamamen :d dün 3 saatin ardından tekrar koptu.
Dostum çözebildin mi sorunu aylardır birebir aynı sorunla boğuşuyorum youtube de video izlerken gitmiyor herhangi bir online oyuna girdiğimde ağ bağdaştırıcım çalışmayı durduruyor ağ listesinde eifi gözükmüyor yeniden başlatınca laptopu geliyor ancak.. bu arada diğer forumlardan öğrendiğim kadarıyla laptoplarda olan bi sorunmuş umarım bilen birisine denk geliriz

Bende de aynı sorunu yaşıyordum. ETS 2'ye giriyorum internet gidiyor. Oyun açık kaldığı sürece bağlanmıyor. Oyunu kapatıyorum tak internet geliyor. ESET nod32 kullanıyorum. İnternet korumasını kapatınca düzeliyor. Sizde kullanıyorsanız deneyebilirsiniz.

Valla dediğim gibi ben internette gezersem hiç sorun çıkarmıyordu fakat Knight Online oynarken oyuna girdikten sonra Alt Tab yaparsam bağlantı kopuyordu. Yada 40 50 dk sonra bağlantı kopuyordu. Format attım her şeyi denedim fakat sorun düzelmedi en sonunda internet kartında takılı olan kablonun yerini değiştirdim ve sorun tamamen çözüldü.
Halledebildiniz mi sorunu?
Bunu biraz daha açabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı