Çözüldü Oyuna SSD'den girince HDD'deki Save dosyaları gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Birkaç gün önce yeni SSD aldım. HDD'den oynadığım oyunları SSD'den açtığım zaman baştan başlamak zorunda kalıyorum. Bilgisayarı HDD'den başlatsam kaldığım yerden devam ediyorum fakat SSD'den başlatınca kayıtlı oyunu göremiyorum. New Game diye başlamak zorunda kalıyorum. Umarım anlatabilmişimdir, yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Mesela Dying Light 2 oynuyordum, oyun HDD'de. SSD aldım ve SSD'ye Windows kurdum. Bilgisayarım'a tıkladım ve HDD'deki oyunların kısayolunu masaüstüne yapıştırdım, yani Windows'a SSD'den girip HDD'deki oyuna eriştim.

Save datasını aldın mı oradan? Belgelerde saklanıyorsa oradan al ve tekrar SSD'nin belgeler kısmına at. Eğer oyunun içinde saklanıyorsa Save bir fikrim yok maalesef Temp'de de saklanıyor olabilir.

Mesela Dying Light 2 oynuyordum, oyun HDD'de. SSD aldım ve SSD'ye Windows kurdum. Bilgisayarım'a tıkladım ve HDD'deki oyunların kısayolunu masaüstüne yapıştırdım, yani Windows'a SSD'den girip HDD'deki oyuna eriştim.

C:\Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\DyingLight2\Saved\

Bu kısma klasörün içerisine eski Save dosyasını HDD'nin içinden bulup at klasörler illaki vardır SSD'de yoksa oluştur bir deneyelim.
Birkaç gün önce yeni SSD aldım. HDD'den oynadığım oyunları SSD'den açtığım zaman baştan başlamak zorunda kalıyorum. Bilgisayarı HDD'den başlatsam kaldığım yerden devam ediyorum fakat SSD'den başlatınca kayıtlı oyunu göremiyorum. New Game diye başlamak zorunda kalıyorum. Umarım anlatabilmişimdir, yardımcı olursanız sevinirim.
Anladım fakat çok yüzeysel anlatmışsınız hocam. Öncelikle oyunumuzun adı nedir?

Anladım fakat çok yüzeysel anlatmışsınız hocam. Öncelikle oyunumuzun adı nedir?
Mesela Dying Light 2 oynuyordum, oyun HDD'de. SSD aldım ve SSD'ye windows kurdum. Bilgisayarım'a tıkladım ve HDD'deki oyunların kısayolunu masaüstüne yapıştırdım, yani windows'a SSD'den girip HDD'deki oyuna eriştim.

Save datasını aldın mı oradan? Belgelerde saklanıyorsa oradan al ve tekrar SSD'nin belgeler kısmına at. Eğer oyunun içinde saklanıyorsa Save bir fikrim yok maalesef Temp'de de saklanıyor olabilir.

Bu kısma klasörün içerisine eski Save dosyasını HDD'nin içinden bulup at klasörler illaki vardır SSD'de yoksa oluştur bir deneyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam çok teşekkürler. Oyunu biraz oynadım ve saved dosyası oluştu, oraya da HDD'deki Dave dosyasını attım sorun çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı