"Oyuncu Bilgisayarı" adı altında satılan sistemler

Ben böyle ilanda bulunanları gördükçe sinir kat sayılarım artıyor o yüzden artık 2.el teknoloji konusunda bakmamaya karar verdim .Beni en son çıldırtan mesele de 9800GT ye 300 lira yazmış konunun başlığını ve açıklamasını yazmama bile gerek yok saçma sapan övgüler sanki bana 1080 satıyor.Kalitesiz ucuz ışıklı klavyeyi fareyi alıyor bilgisayarın kasasına 2 LED'li fan takıyor oyuncu ''GAMER'' bilgisayar diye 2 katı fiyat yazıyorlar gel de çıldırma.Bu şahıslar yüzünden düzgün fiyat yazan yok o yüzden 2.el teknoloji kısmını tamamen kapadım ben .Hakkını verip fiyatını düzgün yazanlara lafım yok (sözüm meclisten dışarı).

Bakkalcılığın yeni versiyonu böyle oluyor demek.

Aklıma düşürdünüz benimde, bir köşede yatan emektarın sanayide yan kapağını kare kestireyim bir çıkma şefaf plastikte ayarlamam gerekecek. Işık işleri kolay elektrikçiden 5-6 TL şerit led alırım.

AMD Sempron 3200+ Oyuncu PC diye ilan oluşturayım akşama. Fiyat olarak insaflı olup 1.000 TL istemeyi düşünüyorum. 1 GB RAM biraz düşük kalıyor. :)
Ekran kartı yok sistem APU. :puro:

Bakkalcılığın yeni versiyonu böyle oluyor demek.

Aklıma düşürdünüz benimde, bir köşede yatan emektarın sanayide yan kapağını kare kestireyim bir çıkma şefaf plastikte ayarlamam gerekecek. Işık işleri kolay elektrikçiden 5-6 TL şerit led alırım.

AMD Sempron 3200+ Oyuncu PC diye ilan oluşturayım akşama. Fiyat olarak insaflı olup 1.000 TL istemeyi düşünüyorum. 1 GB RAM biraz düşük kalıyor. :)
Ekran kartı yok sistem APU. :puro:
Yeni nesil yazmayı unutmayın :ROFL:

Arkadaş baya oynuyormuş baksanıza ilana. https://tr.letgo.com/tr/i/asus-oyuncu-bilgisayari_f228c9c1-99f4-4c9c-bfc6-f5736fe9b7b2

Minecraft'da 321 FPS alıyormuş. WOW! :D

1.PNG

Acaba satabiliyorlar mı, bunları alanlar var mı? Bunu da çok merak ediyorum.
Satıyorlar satıyorlar merak etme. Arkadaşım aldı geçende beni dinlemeyip. Pişman şu an ama iş işten geçti.
Yeni nesil yazmayı unutmayın :ROFL:
yeni nesil yazıp eski işlemci koyanlara dava açınca kazanma şansınız oluyor. O nedenle yazmıyorlar artık yeni nesil diye.
Konuşma devam ediyor;
46EB09A4-1125-49CD-9E37-3324484A8FB9.png

Son düzenleme:
Fiyat olarak 1500 TL bırakırsa çok iyi bir fiyat aslında. 2000 TL ekran kartsız İ3 laptop satıyorlar dışarıda.

Fiyatı iyi kötü bakımından değerlendirmiyorum. Her halta ''Oyuncu bilgisayarı'' demeleri komik geliyor. 940M'li laptopa oyuncu bilgisayarı der misiniz siz allah aşkına ? :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı