Oyuncu Bilgisayarı Seçimi

koska

Decapat
Abra A5 V15.2.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook (RAM 16 GB olacak )
Abra A7 V11.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook (RAM 16 GB olacak )
Sizce hangisi arkadaşlar?

Abra A5 V15.2.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook (RAM 16 GB olacak )
Abra A7 V11.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook (RAM 16 GB olacak )
Sizce hangisi arkadaşlar?
Ekranından ve ekran kartlarından dolayı Abra A7 V11.1.1 17.3" diyorum ben.

Bence bu işini çok daha iyi görür ekran kartı olarak en iyi alternatife sahip ekranın büyük olması bence avantaj fiyat sıkıntısı çekmiyeceksen 17.3 çok daha iyi olacaktır.

Ekranından ve ekran kartlarından dolayı Abra A7 V11.1.1 17.3" diyorum ben.
ikisininde ekran kartı aynı sadece ekran büyük acıkcası fiyat sıkıntısı çekme ihtimalim var ama 600 tl ekran farkı vermek istemem onun yerine parçalarına harcamak daha mantıklı geliyor bence
Bence bu işini çok daha iyi görür ekran kartı olarak en iyi alternatife sahip ekranın büyük olması bence avantaj fiyat sıkıntısı çekmiyeceksen 17.3 çok daha iyi olacaktır.
fiyat sıkıntısı cekme ihtimalim var
Neden? A7'de 17 inch ekran var. Daha buyuk.
ekran benim için önemli degil tv baglantı yaparım :]
MSI lar gereksiz pahalı. Boyut büyük olsun dersen 17.3 inç olanı. Orta yeter dersen 15.6 olanı almalısın.
kesinlikle gereksiz
bilgiler için teşekkürler
256GB M.2 SSD Sata 3 (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 510 MB/s) [Ekle 299,00 TL]
256GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3000 MB/s - Yazma: 1300 MB/s) [Ekle 398,00 TL
sizce ne kadar gerekli olur ve port 1 port 2 hangisine takılmalı ? benim için hard disk yüksek olması bir şey ifade etmiyor üstünde 480 gb ssd zaten var ve harici 500 gb taşınabilir elimde mevcut bunları dolduramam ama yine de düşüncenizi ögrenmek isterim ikisini birlikte alamam sadece birini alabilirim ama performans etkisi ve uzun ömürlü için çok gerekli olur mu ? almam şart mı her hangi birini ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı