Oyuncu ekipmanları kablolu mu yoksa kablosuz mu olmalı?

Güncel oyun ekipmanlarının neredeyse tamamında 2.4 GHz ile gecikme olmuyor, Bluetooth ise işler değişir. Gecikme yüzünden BT tavsiye etmiyorum şahsen.

(kablosuz kulaklıklar radyasyon yayıyormuş dedi arkadaşlarım)

Deli saçması, neye dayanarak böyle bir yorum yaptılar acaba? Sormak isterim.

Oyundayken pil bitince hoş olmamıştı.

Fare pil bitmeden önce defalarca sizi üzerindeki LED ya da yazılımdan uyarır, milattan önceki ofis faresinden bahsediyorsanız evet haklısınız.

Merhaba, FPS oyuncusuyum. Kulaklığımı kablolu aldım. (kablosuz kulaklıklar radyasyon yayıyormuş dedi arkadaşlarım) klavye ve faremi sizce kablolu mu alayım, kablosuz mu? Karar veremedim. Ne tür artı ve eksi yanları olur?
Kablolu daha iyi performans verir. Fakat Kablosundan rahatsız oluyorsan kablosuz kaliteli birşey alırsın. Ama bunun eksi yanı da var şarj🙂

Merhaba, FPS oyuncusuyum. Kulaklığımı kablolu aldım. (kablosuz kulaklıklar radyasyon yayıyormuş dedi arkadaşlarım) klavye ve faremi sizce kablolu mu alayım, kablosuz mu? Karar veremedim. Ne tür artı ve eksi yanları olur?
Günümüzdeki çoğu elektronik eşyalar radyasyon yayar doğru fakat bunlardan biri olan Kablosuz kulaklık neredeyse hiç denecek kadar az radyasyon yayar ve zarar veremez

Cezam vardı onu bekledim.
Ya benim klavye ve mouse için bütçem birisi için 1K olacak toplam 2K bu kasım ayı indirimlerinden alabilirsem alacağım
1K için çok kaliteli bir şey alamam tabii ama benim gönlüm benim kablosuzdan yana ama kablo ile şarj edilebilir olacak oyunun ortasında pil biterse hemen kaboyu takar devam ederim diye düşünüyorum.

Cezam vardı onu bekledim.
Ya benim klavye ve mouse için bütçem birisi için 1K olacak toplam 2K bu kasım ayı indirimlerinden alabilirsem alacağım
1K için çok kaliteli bir şey alamam tabii ama benim gönlüm benim kablosuzdan yana ama kablo ile şarj edilebilir olacak oyunun ortasında pil biterse hemen kaboyu takar devam ederim diye düşünüyorum.
GK30+GM30 bendeki olanlar çok memnunum Mouse 1000Hz ve 6200dpi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı