The Virtuoso
Hectopat
Kablolu ekipman her zaman gecikmesiz ve stabildir. Ancak bluetooth değil de Wi-Fi olan, dongle ile çalışan kablosuz ekipmanlarda da gecikme yok denecek kadar az.
(kablosuz kulaklıklar radyasyon yayıyormuş dedi arkadaşlarım)
Oyundayken pil bitince hoş olmamıştı.
Kablolu daha iyi performans verir. Fakat Kablosundan rahatsız oluyorsan kablosuz kaliteli birşey alırsın. Ama bunun eksi yanı da var şarjMerhaba, FPS oyuncusuyum. Kulaklığımı kablolu aldım. (kablosuz kulaklıklar radyasyon yayıyormuş dedi arkadaşlarım) klavye ve faremi sizce kablolu mu alayım, kablosuz mu? Karar veremedim. Ne tür artı ve eksi yanları olur?
Günümüzdeki çoğu elektronik eşyalar radyasyon yayar doğru fakat bunlardan biri olan Kablosuz kulaklık neredeyse hiç denecek kadar az radyasyon yayar ve zarar veremezMerhaba, FPS oyuncusuyum. Kulaklığımı kablolu aldım. (kablosuz kulaklıklar radyasyon yayıyormuş dedi arkadaşlarım) klavye ve faremi sizce kablolu mu alayım, kablosuz mu? Karar veremedim. Ne tür artı ve eksi yanları olur?
GK30+GM30 bendeki olanlar çok memnunum Mouse 1000Hz ve 6200dpiCezam vardı onu bekledim.
Ya benim klavye ve mouse için bütçem birisi için 1K olacak toplam 2K bu kasım ayı indirimlerinden alabilirsem alacağım
1K için çok kaliteli bir şey alamam tabii ama benim gönlüm benim kablosuzdan yana ama kablo ile şarj edilebilir olacak oyunun ortasında pil biterse hemen kaboyu takar devam ederim diye düşünüyorum.
GK30+GM30 bendeki olanlar çok memnunum mouse 1000Hz ve 6200DPI.
Sizin zevkinize kalmış birşey ama o fiyata kablosuz kaliteli birşey bulacağınızı zannetmiyorum. ve eklemek istiyorum ki kablolular daha performanslı olur.Kablosuz olsun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.