alperen4443
Zeptopat
Daha fazla
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com HyperX Haste Wireless Siyah Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Haste Wireless Siyah Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Haste Wireless Siyah Mouse özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Reis bütçeyi aşıyor 2000-2200 civarı bütçem var. Hemde fare kablosuz istemiyorum daha önce hiç kullanmadım ve klavye de bilek desteği yok.
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? FPS oynuyorsanız klavyeye çok bütçe ayırmaya gerek yok. Önemli olan mouse>kulaklık>mouse pad.
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? FPS oynuyorsanız klavyeye çok bütçe ayırmaya gerek yok. Önemli olan mouse>kulaklık>mouse pad.
Kulaklık iyi. Fare kötü. Klavye berbat.Bunları aldım hocam. İyi mi Gametech Black Rider Red Kırmızı Switch Rgb Gradyen Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı - Trendyol
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Kulaklık iyi. Fare kötü. Klavye berbat.
Kulaklık iyi. Fare kötü. Klavye berbat.
Mümkünse evet.İade mi edeyim o zaman ?
Fare olarak 400TL'yi geçemiyorsanız sarı siteden Xtrfy M4, M42 veya Pulsefire Haste alın. Kutulu garantili hatta kutusu açılmamış Haste bile bulabilirsiniz.FPS oynuyorum.
Bunları aldım hocam. İyi mi Gametech Black Rider Red Kırmızı Switch Rgb Gradyen Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı - Trendyol
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri