Bütçe
2000
Malzeme kalitesi iyi. Paracord kablo elzem değil. Terlettiğini işitmedim. Skatez manasında düşük, iyi bir mousepad ile kullanıldığında sorun teşkil etmeyecektir ama.
PTFE skatez varken niye beş para etmez siyah plastik skatez kullansın? Ne gerek var AOC'u almaya? Bana almaya değer 1 tane detayını söyleyin.

Xtrfy, Pulsefire Haste gibi micelar varken ısrarla AOC önermek nasıl bir kafa anlamıyorum arkadaş.
Konu sahibine hayırlı olsun daha fazla tartışmaya vaktim yok.

PTFE skatez varken niye beş para etmez siyah plastik skatez kullansın? Ne gerek var AOC'u almaya? Bana almaya değer 1 tane detayını söyleyin.

Xtrfy, PulseFire Haste gibi micelar varken ısrarla AOC önermek nasıl bir kafa anlamıyorum arkadaş.

Konuyu baştan sona okursan Haste denen ürünü benim de önerdiğimi görürsün. Fakat V2 X ve idare eder seviyede bir klavye ile bütçeyi aşıyor.

Bu sebeple AOC'u alternatif sundum. Denk fareler olduklarını söylemedim zaten.

Son düzenleme:
Ptfe skatez varken niye beş para etmez siyah plastik skatez kullansın? Ne gerek var AOC'u almaya? Bana almaya değer 1 tane detayını söyleyin.

Xtrfy, PulseFire haste gibi micelar varken ısrarla AOC önermek nasıl bir kafa anlamıyorum arkadaş.

sıfır xtrfy M4 RGB retro bu değil mi​

Xtrfy, Pulsefire Haste gibi micelar varken ısrarla AOC önermek nasıl bir kafa anlamıyorum arkadaş.
Haste kablolu versiyonu 650 lira, arkadaşın attığı AOC 300 lira. Neden bu iki fareyi, pardon miceı karşılaştırıyorsunuz ki? İllaha herkes en hafif, en iyi kayan miceı mı kullanmak zorunda?

Bu yeni micecı tayfa çok agresif anlayamıyorum.

Haste kablolu versiyonu 650 lira, arkadaşın attığı AOC 300 lira. Neden bu iki fareyi, pardon miceı karşılaştırıyorsunuz ki? İllaha herkes en hafif, en iyi kayan miceı mı kullanmak zorunda?

Bu yeni micecı tayfa çok agresif anlayamıyorum.
Arkadaş 700TL'ye kadar çıkarım yazmış ben de ona göre bir öneride bulundum. Ayrıca emin ol senden daha eskiyimdir bu piyasada. Agresif olma sebebim de seni ilgilendirmez.

Cebinizde 500TL olsa gidip hiç düşünmeden AOC almak yerine Pulsefire Haste alınır mı diye konu açarsınız ama konu insanlara gelince beş para etmez ürünleri savunmayı çok iyi biliyorsunuz. Ego tatmininden başka hiçbir şey değil yaptıklarınız. Gidin bildirim, mesaj sayısı kasmaya devam edin.

Size yeni demiyorum ama bu mouse yerine mice yazma olayı yeni çıktı, eski olduğunuz foruma katılma zamanınızdan anlaşılıyor zaten. Benim dikkatimi çeken mice yazan insanların genelde PTFE skatez olmayan, ağır olan, paracord kablo kullanmayan ürünleri yerden yere vurma durumu var ve aynı şeyi siz de yapıyorsunuz.

Ayrıca arkası boş atımlarda bulunmayın, yok cebinde 500 lira olsa Haste alınır mı konusu açarsın yok ego tatmininden başka bir şey değil yaptığınız, yok mesaj sayısı kasmak için mesaj yazıyorsun vs. tamamen saçmalık. Yeni fareye ihtiyacım olsa hiç düşünmeden alacağım faredir Haste ve bunu bilmek için konu açmama gerek yok, emin olun.

Size yeni demiyorum ama bu mouse yerine mice yazma olayı yeni çıktı, eski olduğunuz foruma katılma zamanınızdan anlaşılıyor zaten. Benim dikkatimi çeken mice yazan insanların genelde PTFE skatez olmayan, ağır olan, paracord kablo kullanmayan ürünleri yerden yere vurma durumu var ve aynı şeyi siz de yapıyorsunuz.

Bu arada yüksek bütçeli farelerde ben de yukarıda saydığım özellikleri arıyorum, o ayrı.
Ha mouse ha fare ha mice ne fark ediyor. Ayrıca benden başka bu forumda mice yazan birisini görmedim.
Evet yerden yere vuruyorum çünkü sırf marka isimleri var diye beş para etmez ürünler yapıp piyasaya 500-600 hatta 1000-2000TL'den çıkarıyorlar. İnsanlar da sırf RGB ve Asus-MSI-Aoc yok bilmem ne diye bunları alıyorlar. Yani Logitech'in bile sadece 1 ürününde PTFE skatez kullandığı piyasada ne bekliyorsunuz hocam? Tabii ki yeni nesil "mice" yazan insanların önerdiği ürünler daha kaliteli olacak. Çünkü çoğunun tek amacı oyuncu ekipmanı üretmek.

Daha tartışmaya girmek istemiyorum çünkü önemli bir şey değil ama buradaki sorun sizin @erme 'nin attığı ürünü fiyatına göre çok kötüymüş gibi değerlendirmeniz.

Her kullanıcının ekipman konusundaki öncelikleri farklıdır. Bazı kişi farenin, diğeri kulaklığın diğeri ise klavyenin daha iyi olmasını isteyebilir. Erme hocam bütçeye V2X ve mekanik bir klavye sığdırmak istiyor yoksa AOC'nin çok iyi bir mouse olduğunu falan savunduğu yok. Ayrıca AOC dediğimiz marka ekipman konusunda isim yapmış bir marka değil millet isminden dolayı almaz yani. Neyse konunun dışına çok çıktım, kendi önerimi de yapayım bari. Bu kadar konuşup Haste önereceğim, saçma olacak ama :D

1 hafta önceye kadar Haste 500 liraya bulunabiliyordu, şu zamanki fiyatlarından almak yerine sarı siteden 400-500 lira bandından alırsanız bütçeye güzel bir mekanik sığdırılabilir. Sarı site kullanmak istemiyorsanız kulaklıktan kısıp H2002D'ye bakabilirsiniz. Fiyatına göre iyi bir kulaklık bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı