Oyuncu faresi iade edilebilir mi?

Önemli değil. Çoğu modele göre iyi olduğu için belirteyim dedim. Hem fiyatına göre acayip kaliteli ve hoş özellikli hem de büyüklüğü idare eder. Tahminimce ellerimizin büyüklüğü aynı. Benim de elimi tam doldurmuyor ama claw şeklinde tutmak mecburiyetinde bırakmadığı için yine de iyi sayılır. Palm grip yani avucu komple yasladığımız şekile de biraz küçük kalıyor. Zaten böyle bir eli o tutuş şekliyle dolduracak fare bulmak çok çok zor. Tek bir istisnası vardı. Inca img-313gb diye bir şey kullanmıştım. Sensörü kalitesiz ve gloss yüzeyli olduğu için terleme halinde kayıyordu. Zaten senesini doldurunca bozulmuştu. O fare hayatımda gördüğüm en büyük fareydi ve elimi gerçek anlamda tamamen doldumuştu. Onun gibi büyük bir modeli alınabilecek kaliteli markalar arasında göremedim.

Attığım konuya gelirseniz orada konuşsak daha iyi olacak, to yemekten gına geldi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…