- Makaleler
- 3
Önemli değil. Çoğu modele göre iyi olduğu için belirteyim dedim. Hem fiyatına göre acayip kaliteli ve hoş özellikli hem de büyüklüğü idare eder. Tahminimce ellerimizin büyüklüğü aynı. Benim de elimi tam doldurmuyor ama claw şeklinde tutmak mecburiyetinde bırakmadığı için yine de iyi sayılır. Palm grip yani avucu komple yasladığımız şekile de biraz küçük kalıyor. Zaten böyle bir eli o tutuş şekliyle dolduracak fare bulmak çok çok zor. Tek bir istisnası vardı. Inca img-313gb diye bir şey kullanmıştım. Sensörü kalitesiz ve gloss yüzeyli olduğu için terleme halinde kayıyordu. Zaten senesini doldurunca bozulmuştu. O fare hayatımda gördüğüm en büyük fareydi ve elimi gerçek anlamda tamamen doldumuştu. Onun gibi büyük bir modeli alınabilecek kaliteli markalar arasında göremedim.Zaten şu an sizin belirttiğin fareyi kullanmaktayım ve inanır mısınız bilmem (5 yıldır kullanıyorum) memnun değil miyim evet memnunum fakat artık eskidi arada bir bağlantı sorunları ile karşılaşabiliyorum. Ömrünü tamamladı gibime geliyor zaten kaç milyon tıklama ömrüne sahiptir ki? Ben de bunu çoktan doldurmuşumdur. Ayrıca belirtmek isterim ki bu mouse de bile elimin 5/2'lik kısmı neredeyse boşta kalıyor. Nasıl bir ele sahibim siz düşünün artık. Ayrıca vaktinizi ayırıp bu kadar uzun uzun yazdığınız için de minnettarım. Sağlıklı günler.