Oyuncu için 25 Mbps download çok mu az?

Voisxe

Centipat
Katılım
2 Ağustos 2021
Mesajlar
293
Çözümler
1
Ben mi sabırsızım yoksa bu download hızı mı çok az, işten gelince bir oyun indirmeye kalksam saatler sürüyor oyun indirmeye ve oynamaya hiç hevesim olmuyor, sürekli geceden oyun indirmek istemiyorum. 25 Mbps için 100 TL veriyorum, 200 Mbps için 200 TL vermek daha mantıklı geliyor.

67.png
 
Farklı İSS'lere bakabilirsiniz. Örneğin, TurkNet. Alt yapınızın desteklediği hıza kadar 100 TL karşılığında o hızı sağlıyor. Fiyatını hatırlamıyorum da 100 TL olması lazım.
Buradan sorgulayabilirsiniz.
 
Hocam bulunduğunuz yerde Kablonet varsa güldüren 100 kampanyasına geçiş yapın 110₺ civarıydı fiyatı. 100 Mbps indirme hızı sunuyor. Yaklaşık 7 aydır kullanıyoruz; ping, kopma vs. yaşamadık.
 
Sürekli yeni oyunlar deniyorsanız indiriyorsanız bu hız yavaş gelecektir.

Ben uzun yıllar boyunca 24Mbps paket kullandım ve daha 1-2 hafta önce 70Mbps'ye yükselttim. Ancak günlük kullanımda gözle görülür bir fark yaşamadım. Oyun indirirken 3 kat civarı daha hızlı tabii ancak sürekli oyun indirmiyorum.

Sizin durumunuzda üst pakete geçmek daha mantıklı olabilir.
 
25 MB yetersiz hangi ISS kullanıyorsunuz TurkNet alanında fiberde en iyisidir. 1000 GigaFiber 99.TL
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu ISS VDSL veriyor, 10 yıldır Superonline kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, Valorant'ta pingim 4-5, kısaca Superonline'dan daha iyi ping ve stabil sorunsuz fiber internet verecek bir ISS var mı?

f.png
 

Geri
Yukarı