Oyuncu klavye önerisi

Bütçe
6000
Peki neden o kadar pahalı? 1650 TL verdim bu klavyeye.
Çünkü klavyeye değil marka adına para ödediniz.
@N1cht senin önerin nedir?
Attığım Akko klavyeler sizi üzmez hatta ömürlük bile denebilir. Dediğim gibi tam boy Custom bulmanız zor. Farklı öneri istiyorsanız;

Bu arada sanırım Akko klavyeler Wraith'in sitesinde daha ucuzmuş.

Keşke önceden bilseydim almazdım.

Az önce bir tanesi daha bundan attı şimdi de sen mi atıyorsun cidden?!

Peki neden o kadar pahalı? 1650 TL verdim bu klavyeye.
Atmadım zaten, bir zamanlar kullandığım klavyeyi açıkladım. 800 TL'ye herhangi bir gamepower ya da rampage model klavyeden iyidir. Hatta 450 TL'ye alp kullanmıştım.

Atmadım zaten, bir zamanlar kullandığım klavyeyi açıkladım. 800 TL'ye herhangi bir gamepower ya da rampage model klavyeden iyidir. Hatta 450 TL'ye alp kullanmıştım.
Kullan at bir klavye almaktansa membran bir klavye alırdım, en azından 3-4 aylık süreçte basmama ya da çift basma gibi sorunlarla uğraşmazdım.

Kullan at bir klavye almaktansa membran bir klavye alırdım, en azından 3-4 aylık süreçte basmama ya da çift basma gibi sorunlarla uğraşmazdım.
Klavyeyi düzenli temizleyerek 1 yıl kullanıp sorunsuz olarak başkasına sattım. Kendisi de gayet memnun. %60 klavyelerde bütçe yoksa gayet iyi bir tercih.

Klavyeyi düzenli temizleyerek 1 yıl kullanıp sorunsuz olarak başkasına sattım. Kendisi de gayet memnun. %60 klavyelerde bütçe yoksa gayet iyi bir tercih.
Düzenli temizlemek switchlerin ömrünü uzaltıp kısaltmaz hocam. Switchlerin içine giren tozu nasıl çıkartabilirsiniz ki? Sizinki şans, bu klavye ilk popüler olduğu zamanda RGB diye satılanlara rastgele farklı marka klavyeler bile gidiyordu.

Küçücük klavyenin neresini temizlediniz hocam? 1 kg toz mu çıktı en fazla 3-5 tüy almışsınız dır içinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı