Oyuncu klavye önerisi

Bütçe
6000
Şu tartışmaya son verin bence arkadaşlar. İyiye iyi, kötüye kötü demek ve genel yorumları önemsemek gerekiyor. Sizinkinde sorun çıkmadı diye sorun çıkan insanları unutmamak gerekiyor.

En mantıklısı 2-3 kişiye değil de bu ürünü alan binlerce insanın genel düşüncesine göre hareket etmek daha iyi olur hocam.

Fark etmez fiyatına göre de rezalet. Git ona vereceğin parayı bir yere bağışla en azından bir işe yarasın.
Bence de.
Bana göre de sen araştırmıyorsun ve ben bu öneriye saygı duymuyorum.

Dostum konu sahibinin bütçe sorunu yok olsa bile bu klavyeyi önermen saçmalığın daniskası belki başka konularda da önermişsindir gözünü seveyim yapma. Önce bir araştır bakalım bu bütçede daha iyileri var mı?

Bu kadar mesajım var 1300'ü klavye hakkında. Lütfen önermeden önce bir araştır.

@belirsizz Hocam sizin tam boy Custom klavye var mı bildiğiniz?
Bildiğim maalesef yok. Klavyeye değil markaya para verme konusunda çok haklısınız. Bunu geçmişte çok yaptım, pişmanım.

Düzenli temizlemek switchlerin ömrünü uzaltıp kısaltmaz hocam. Switchlerin içine giren tozu nasıl çıkartabilirsiniz ki? Sizinki şans, bu klavye ilk popüler olduğu zamanda RGB diye satılanlara rastgele farklı marka klavyeler bile gidiyordu.
Evet blic diye bir marka rainbow modelini satıp parayı kırıyordu. Switchlerin içini alkol yardımıyla temizleyebilirsiniz.
Küçücük klavyenin neresini temizlediniz hocam? 1 kg toz mu çıktı en fazla 3-5 tüy almışsınız dır içinden.
Beyaz klavye. Küçük olunca kirlenmiyor mu acaba nasıl soru bu?

Dostum katılıyorum halen aynı klavyeyi kullanmaktayım piyasadaki çoğu klavyeden iyi fiyatınıda baz alırsak.
450 TL'ye aldığım zaman kesinlikle alınabilir bir klavyeydi ama şuan asla 800 TL vermem. Ufak bir miktar daha ekleyip en azından hotswap bir klavye alınabilir.

Bence de.

Bildiğim maalesef yok. Klavyeye değil markaya para verme konusunda çok haklısınız. Bunu geçmişte çok yaptım, pişmanım.

Maalesef ben yaşıyorum şu an aslında pişman olduğum söylenemez memnum ama insanın içi cız ediyor biraz.

Evet blic diye bir marka rainbow modelini satıp parayı kırıyordu. Switchlerin içini alkol yardımıyla temizleyebilirsiniz.

Beyaz klavye. Küçük olunca kirlenmiyor mu acaba nasıl soru bu?

450 TL'ye aldığım zaman kesinlikle alınabilir bir klavyeydi ama şuan asla 800 TL vermem. Ufak bir miktar daha ekleyip en azından hotswap bir klavye alınabilir.
Bende 640 tl gibi bir fiyata almıştım zamanında alınabilir bir klavyedir. Hele 450 siz baya uyguna almışsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı