Oyuncu koltuğu hakkında bilgiler ve öneri

KadirElvan

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2019
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar piyasada birçok oyuncu koltuğu var benim istediğim özellikle kaliteli sağlam ve kumaş olmasını istiyorum bu konuda formda birçok sayfa var fakat herkes HP Omen çok güzel diye söylemişler fakat deri terletmesinden ve yakmasından korktuğun için kumaş bir koltuk arıyorum fiyat limitim 8-9000 liraya kadar çıkabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ziolar güzel ama forumda ziodan canı yanan cok arkadas var, müşteri hizmetleri iyi değil.

Exvega Pandora, xDrive Fırtına, Hawk Future. Bu 3 modeli önerebilirim size.
 
Exvega'dan canı yanan çok daha fazla. Zio da alınan koltuğun iadesi yok.

ben aldım gayet memnunum. çok hızlı gönderiyorlar, ulaşım kolay. ürün kaliteli. forumdan bir çok arkadaşda aldı aynı şekilde hızlı ve düzgün hizmet veriyorlar.

Daha yeni forumdan @Xenithral arkadaşımız hem exvegadan hem ziodan sipariş vermiş. exvegadan verdiği siparişde baş yastığı yaptırmış ve exvega ürünü özel üretip kargoya vermiş. buna rağmen arkadaş iptal isteyince ürünü kargodan geri çekip zararı üstlenip iade yapmışlar.
Ziodan verdiği siparişde hiç bir özelleştirme yok, ürünü kargoyada vermemişler. fatura kestik deyip iade yapmıyorlarmış.

Bu tavıra bakınca 2 firma arasında dağlar kadar kurumsallık farkı var.
 
Exvega'dan canı yanan çok daha fazla. Zio da alınan koltuğun iadesi yok.
Açıkçası hiçbir firmayı övgü yağmuruna tutmak istemiyorum ama en azından ZIO'dan alışveriş yapmasın da kimden yapıyorsa yapsın. Bu markayı kesinlikle önermeyeceğim.

Bu arada satış sonrası destekleri ve ürün kaliteleri iyi olabilir fakat ben altı üstü iptalini istediğim bir ürün için 1000₺ kargoya para ödeyemem zorla.

Sitelerinde ürünü alırken satış sözleşmesi bile yok. Adres ve kart bilgilerini girip alıyorsun, ben gidip sitenin iade kısmındaki kurallara bakmak zorunda değilim, bir tüketici olarak 14 günlük iade hakkımın tek kullanımlık, kişiye özel üretim ürünlerde (Kişiye özel diyorlar fakat alt dalları var bu kelimenin, ben üstüne ismimi yazdırmadım yani bu ürünün benim olduğunu gösteren bir ibare yok) ve hijyenik ürünler hariç kullanacağımı varsayarak almıştım.

Yarın itibariyle ZIO ile hukuksal süreçlerimiz başlayacaktır.
 

Geri
Yukarı