Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
6000
Remote bir şekilde çalıştığım için günümün yaklaşık 6-8 saat civarı bilgisayar başında geçiyor. Mevcutta kullandığım koltuk ise sıradan basit bir bilgisayar koltuğu. O yüzden ne alırsam alayım mevcuttakinden daha iyi olacağı kesin ama yine de en azından verebileceğim parayı hak eden bir ürün tercih etmek istiyorum.

Etrafımdaki çoğu kişi hawk önerdi ve araştırmaya başlayınca da beğendiğim model şu anda Amazon üzerinde Prime'a özel çok güzel bir indirim ile birlikte 4500'liraya alınabiliyor. Ama diğer taraftan da beğenildiği kadar olumsuz yanlarına dair de yorumlar gördüm. Bel yastığının açıklıktan kayıp düşmesi, boyun yastığının çok sert olması, yan mekanizma sorunları vb vb. Tabii her kullanıcı ben bunları yaşadım dememiş de insan yorumları okuyunca daha çok bunlar kafasını karıştırıyor.

Diğer yandan kendim araştırırken de hakkında pek olumsuz yoruma rastlamadığım Zio'nun Venom fabric olan bu modeli hoşuma gitti ama buna 4D kol vb eklentiler yapınca bütçem olan 6000'nin biraz üstüne çıkmış oluyorum.

Aslında fiyatlarını da düşünerekten bu iki model arasındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Özellikle de kullanıcıları varsa çok daha iyi olur benim için.

Hawk fiyatına göre uygun ve direk alınmalı mı yoksa Zio'ya biraz daha para verip daha sıkıntısız ve rahat bir kullanım mı yaşarım uzun vadeli olarak gibi soruları düşünmekten bir türlü karar verip sipariş oluşturamadım. Yorumlarınızla beraber bugün artık karar verip siparişi oluşturmak istiyorum.

Şimdiden cevap verecek olanlara teşekkürler.
Merhaba hocam benim kullandığım çok rahat ve çok profesyonel oyuncu gamer koltuğu sanada öneririm:
images.jpeg
 
Ben XDrive Toryum kullaniyorum gercekten memnunum. Isterseniz bu modele de goz atabilirsiniz.
sağol hocam. duymamıştım hiç, göz atacağım

IKEA marcus serisi alabileceğiniz en iyi koltuklardan birisi eğer yakınınızda IKEA varsa gidip deneyin eğer o yoksa hawk almanızı öneririm evet tabii ki olumsuz yorumlar olacak çünkü çok fazla satış yapıyorlar, %1 memnuniyetsizlik durumu olsa bile yüzlerce insan yapıyor.
evet bunu da araştırırken çok duydum, birçok kişi da oldukça övmüş ürünü, gidip deneme şansım da var aslında. çok teşekkürler öneri için hocam
 
sağol hocam. duymamıştım hiç, göz atacağım
Bir arkadas cop demis, ben almak isterken de cop diyorlardi ama anlamadim. Bana cop cikmadi herhalde veya begeni standartlarimiz farkli.
 
Merhaba hocam benim kullandığım çok rahat ve çok profesyonel oyuncu gamer koltuğu sanada öneririm:
Eki Görüntüle 1941550
sağol hocam en mantıklısı bu geldi. diğer önerilere bile bakmaya gerek kalmadı hiç <3

Bir arkadas cop demis, ben almak isterken de cop diyorlardi ama anlamadim. Bana cop cikmadi herhalde veya begeni standartlarimiz farkli.
olabilir tabiki hocam beğeniler farklılık gösterebilir. ben de şuanda o olumsuz yorumları okuyup bir türlü karar verememe modundayım maalesef de yakında çıkacağım gibi.
 
Düğün salonu sandalyesinden şaşmamanı öneririm :) ama ben de Amazon indirimlerinden hawk satın aldım ve memnunum. Bir sorun yaşamadım. Sorun yaşarsan da müşteri hizmetleri seninle ilgileniyor. Yerinde olsam sipariş verir denerdim. Beğenmezsen iade edebilirsin.

Düğün salonu sandalyesi deyip geçmeyin hocam. Güncel sandalyelerde olmayan özelliği var, totomu koyduğum yerin orası delikli. Mesela ossuruyorum diyelim hava dağılıyor diğer türlü dağılmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı