Oyuncu koltuğu önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar xDrive oyuncu koltuğum vardı ve çöktü, ayak ile oturma kısmını bağlayan yerde ki metal parçalandı. :) bu yüzden yeni oyuncu koltuğu bakıyorum, ama hangisini almalıyım bilemiyorum. 95 kiloyum beni tartabilecek bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Oyuncu koltukları hakkında bir bilgiye sahip değilim, fiyatlarını bile bilmiyorum. Ancak önerecekleriniz harbici sağlam olsun. Bütçe konusunda çok bir bütçeye sahip değilim maalesef.

Hangi şehirdesin? Bunları yapan mobilyacılar var daha hesaplı ve daha iyi oluyor ben 9 yıl kullandım sadece döşemesi eskidi.

10k nedir hocam. Xdrivs koltuğumu 4 yıl önce 2K'ya almıştım. Kaliteli olması için 10k mı gerek, eğer öyle ise ben bir yolunu bulup bütçeyi 10K'ya çekerim. 10K'ya öneride bulunabilir misiniz?

Hocam diyorum ya sana eğer şehrinde varsa ofis malzemeleri yapanlar vs. oralara git hem bak hem dene koltuk denenmeden alınmaz ben 10 tane denedim ikisini beğenmiştim sadece ayrıca böyle markalar her zaman tuzlu olur XDrive'da bence kötü zaten markaya para veriyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı