Oyuncu koltuğuna gerek var mı?

Koltuğun yerden yüksekliği kaç cm hocam ölçebilir misiniz? Açıklamasında 80 kilo maksimum diyor doğru mu?

Kanka özellikle Twitch'de yayın falan açmıyorsan hava olsun falan diye alma ben kendimi gariban gibi hissettiğim için aldım rahat ama 3000TL değer mi (2 sene önce aldım) bilmem) ama 10.000TL aşırı gereksiz bu dönemde bile 4000 TL civarı yeterli olur 2.elde alabilirsin.

Şu önerilen rebelx koltuğu almak size tamamen paranızı çöpe atmak gibi olur boyunuz kaç kilonuz kaç bilmiyorum ama 10-12 yaşındaki çocuklar tek anca rahat edebilir oyuncu koltuğu alacaksanız kumaş dışında bir şey almayın atacağım şu model fiyat performans olarak işinizi görecektir Zeyna fabric bu veya Aragorn antrasit bu olabilir çok iyi koltuklar var fiyat performans olarak ayırabileceginiz bütçe 7500 civarına çıkarsa Zio koltuk öneririm boy kilo öğrenebilirsek daha iyi yardım edebiliriz.

ben dandik bir koltuk almıştım valla dandiğini alıyorsanız hiç önermiyorum bir yararı olmuyor ama iyi para verip kaliteli birşey alacaksanız gerçekten sırt boyun ağrılarını azaltıyor.

Şu önerilen rebelx koltuğu almak size tamamen paranızı çöpe atmak gibi olur boyunuz kaç kilonuz kaç bilmiyorum ama 10-12 yaşındaki çocuklar tek anca rahat edebilir oyuncu koltuğu alacaksanız kumaş dışında bir şey almayın atacağım şu model fiyat performans olarak işinizi görecektir Zeyna fabric bu veya Aragorn antrasit bu olabilir çok iyi koltuklar var fiyat performans olarak ayırabileceginiz bütçe 7500 civarına çıkarsa Zio koltuk öneririm boy kilo öğrenebilirsek daha iyi yardım edebiliriz.
Niye parayı çöpe atmak gibi oluyor? 18 yaşındayım ben bayağı memnunum. Koltuk kumaş zaten sadece renkli yerleri değil.

Niye parayı çöpe atmak gibi oluyor? 18 yaşındayım ben bayağı memnunum. Koltuk kumaş zaten sadece renkli yerleri değil.

Dostum önerdiğin koltuk hakkında şikayetlere biraz bakabilirsin sen memnun olabilirsin ama koltuğun çok küçük ve fiyatını hakketmeyen bir koltuk olduğunu değiştirmiyor bana göre 1-2 bin daha verip çok daha iyi koltuklar alınabilir.

Ben dandik bir koltuk almıştım vallahi dandiğini alıyorsanız hiç önermiyorum bir yararı olmuyor ama iyi para verip kaliteli bir şey alacaksanız gerçekten sırt boyun ağrılarını azaltıyor.

Katılıyorum dostum sana.

Dostum önerdiğin koltuk hakkında şikayetlere biraz bakabilirsin sen memnun olabilirsin ama koltuğun çok küçük ve fiyatını hakketmeyen bir koltuk olduğunu değiştirmiyor bana göre 1-2 bin daha verip çok daha iyi koltuklar alınabilir.

Katılıyorum dostum sana.
Haklısınız 4-5 bin civarlarına kesinlikle daha iyisi alınır ama 3 bin TL'ye de zaten ancak bu alınabilir yani.

Ucuz ofis koltukları gidilip masko gibi böyle bu tarz eşyaları satan yerden görüp almalısınız. Denemeden almayın. Onun dışında Hawk gibi firmalar ortalama fiyatlarda uygun oyuncu koltukları satmakta. Alırken file kumaş olmasına dikkat ediniz. Yani sert dokuma, nylon yani suni deri tarzı koltuklardan uzak durun.

Hocam deri daha sağlam, daha uzun ömürlü oluyor diyorlar. Sadece terletiyormuş. File kumaşın böyle bir sorunu yok ama iz vs. falan yapıyor diyorlar. Hangisi tercih edilmeli?

Hocam deri daha sağlam, daha uzun ömürlü oluyor diyorlar. Sadece terletiyormuş. File kumaşın böyle bir sorunu yok ama iz vs. falan yapıyor diyorlar. Hangisi tercih edilmeli?

Kumaştan vazgeçmeyin çok soğuk bir yerde yaşamıyorsanız kumaş her türlü çok daha rahat olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı