Oyuncu Kulaklı Seçimi

harunkbts

Hectopat
Daha fazla  
İlk Oyuncu Kulaklığımı Ay sonu alacağım, resimlere ve kutu açılımı videolarına az çok baktım. Yine de yardımınızı almak istiyorum. Aşağıda listenen kulaklıklar 25 Mart 2016 Güncel Fiyatına göre verilmiştir.

Benim bütçem ise belirli, 150 TL yani 50-60 dolar civarı taş çatlasa bir bütçem var.
En iyi olanı nedenleri ile yazıp amazondan alışverişi nasıl rahat yapabileceğim hakkında birkaç ipucu verirseniz sevinirim.

Kriterlerim:
  1. Uzun Süre Kullandığım zaman kulağımı yormayıp, rahat olması.
  2. Konforlu yan ve tepe kısımları olması
  3. FPS oyunlarına yönelik olması, rahat ses kasabilmek (cs:go vb fps oyunları)
  4. Ömrüm boyunca nerdeyse hiçbir zaman yeni kulaklık almama gerek duyurmaması.
  5. Mikrofon ve Ses kalitesi iyi olmalı. Skype vb. Çağrılarda sesleri net anlayabilmem çok önemli.
  6. Telefona takılabilir bir kulaklık olması
  7. Bütçemi aşmayacak şekilde ve nedenleri avantajları ile önerilerinize daima açığım.
  8. Klavyeyi Daha sonra alacağım, 2 3 ay sonra gibi. Bilerek konu başlığını böyle yaptım, eğer olur da bir gün burada konu açma iznim olmaz ise düzenleyip yorum atarak gönderiyi üste çıkaracağım.

Razer Kraken USB Over Ear PC and Music Headset - Black

Price:$53.99 & FREE Shipping.
[TBODY] [/TBODY]

upload_2016-3-25_17-59-15.png

Razer Electra Over Ear PC and Music Headset - Black

Price:$59.95 & FREE Shipping.
[TBODY] [/TBODY]

upload_2016-3-25_17-59-39.png

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB Gaming Headset v2 USB

Price:$51.61 & FREE Shipping
[TBODY] [/TBODY]

upload_2016-3-25_18-0-36.png

SteelSeries Siberia v3 Comfortable Gaming Headset - Black

List Price:$99.99
Price:$59.99 & FREE Shipping. Details
You Save:$40.00 (40%)
[TBODY] [/TBODY]

upload_2016-3-25_18-0-53.png

Creative Sound Blaster EVO USB Entertainment Headset

List Price:$79.99
Price:$49.99 & FREE Shipping. Details
You Save:$30.00 (38%)
[TBODY] [/TBODY]

upload_2016-3-25_18-1-53.png

4. Maddeyi yazdığınız için konuda bulunan kulaklıkların hiç birini önermiyorum, dayanıksızlar.
Tavsiyem V-Moda Crossfade LP. Dayanıklı bir ürün istiyorsanız daha iyisini bulamazsınız. Ayrıca ses kalitesi de başlıktakilerden iyi.

4. Maddeyi yazdığınız için konuda bulunan kulaklıkların hiç birini önermiyorum, dayanıksızlar.
Tavsiyem V-Moda Crossfade LP. Dayanıklı bir ürün istiyorsanız daha iyisini bulamazsınız. Ayrıca ses kalitesi de başlıktakilerden iyi.
Bu Crossfade kulakliklarini bana biraz açar mısın? Ilk audiophile kulakliğimi almak için araştırırken az çok baktım ama pek emin olamadım. Deneme fırsatını bulamadığım nadir kulaklıklardan biri.

Bu Kulaklıklar bütçemi En az 2'ye katlıyor. Lütfen daha ucuz bir öneride bulunabilir misiniz ? Bu arada konuya baktığınız ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
upload_2016-3-25_22-45-34.png

Bu Crossfade kulakliklarini bana biraz açar mısın? Ilk audiophile kulakliğimi almak için araştırırken az çok baktım ama pek emin olamadım. Deneme fırsatını bulamadığım nadir kulaklıklardan biri.

V-Moda yanlış hatırlamıyorsam Italyan bir DJ tarafından (aynı zamanda odyofil bu adam) açılan bir firma. Amaçları herkesin gündelik yaşamda kullanabileceği kulaklıklar üretmek. Yani aslında Beats'a rakip olarak açılıyor. Bu kulaklıkların en göze çarpan özelliği farklı görünen tarz sahibi kulaklıklar olmaları (malum gündelik yaşamda da kullanılabilecek ürünler üretiliyor) ve gerçekten çok sağlam ve esnek kulaklıklar olmaları. Yani ömürlük kulaklıklar diyebiliriz bunlara bir bakıma. Al, her yerde kullan ve uzun süre bozulmasın :D. Ses kalitesine gelirsek, crossfade lp modeli çok iyi sayılmaz... Bas ağırlıklı. M80 ve XS bu kulaklıklardan daha iyi sese sahip ve dengeli sayılabilecek bir ses imzaları var, bas yine önde. M100 ise gerçekten harika bir ürün, bir çok DJ'in de tercih ettiği bir kulaklık, bas tepkisi muhteşem. Kısacası Beats'a rakip olup aynı zamanda Audiophile bir ses sunmayı amaçlıyorlar, crossfade lp de kulak üstü olarak ses kalitesi bakımından en kötü ama fiyat olarak en uygun kulaklıkları.
Bu Kulaklıklar bütçemi En az 2'ye katlıyor. Lütfen daha ucuz bir öneride bulunabilir misiniz ? Bu arada konuya baktığınız ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 150369
Söylediğiniz özelliklerin hepsini içeriyor. İlk olarak bu fiyata bunun kadar dayanıklı bir ürün bulamazsınız, bulsanız da ya mikrofonu yoktur, ya kulağı terletiyodur ya da telefon gibi cihazlar için tasarlanmamıştır.
Bir önerim daha var bu arada ancak ses kasmak açısından ne derece başarılı olur bilmiyorum. Malum kulak üstü bir kulaklık, yani kulakların üstünde duruyor. Ancak ses kalitesi iyidir.
Sony 10RC.

V-Moda yanlış hatırlamıyorsam Italyan bir DJ tarafından (aynı zamanda odyofil bu adam) açılan bir firma. Amaçları herkesin gündelik yaşamda kullanabileceği kulaklıklar üretmek. Yani aslında Beats'a rakip olarak açılıyor. Bu kulaklıkların en göze çarpan özelliği farklı görünen tarz sahibi kulaklıklar olmaları (malum gündelik yaşamda da kullanılabilecek ürünler üretiliyor) ve gerçekten çok sağlam ve esnek kulaklıklar olmaları. Yani ömürlük kulaklıklar diyebiliriz bunlara bir bakıma. Al, her yerde kullan ve uzun süre bozulmasın :D. Ses kalitesine gelirsek, crossfade lp modeli çok iyi sayılmaz... Bas ağırlıklı. M80 ve XS bu kulaklıklardan daha iyi sese sahip ve dengeli sayılabilecek bir ses imzaları var, bas yine önde. M100 ise gerçekten harika bir ürün, bir çok DJ'in de tercih ettiği bir kulaklık, bas tepkisi muhteşem. Kısacası Beats'a rakip olup aynı zamanda Audiophile bir ses sunmayı amaçlıyorlar, crossfade lp de kulak üstü olarak ses kalitesi bakımından en kötü ama fiyat olarak en uygun kulaklıkları.

Söylediğiniz özelliklerin hepsini içeriyor. İlk olarak bu fiyata bunun kadar dayanıklı bir ürün bulamazsınız, bulsanız da ya mikrofonu yoktur, ya kulağı terletiyodur ya da telefon gibi cihazlar için tasarlanmamıştır.
Bir önerim daha var bu arada ancak ses kasmak açısından ne derece başarılı olur bilmiyorum. Malum kulak üstü bir kulaklık, yani kulakların üstünde duruyor. Ancak ses kalitesi iyidir.
Sony 10RC.
Diyorsun ki kulaklıkların CAT'i? Yoksa yanlış mı anladım?

Diyorsun ki kulaklıkların CAT'i? Yoksa yanlış mı anladım?
Daha önce hiç CAT marka bir ürün kullanmadım, bundan dolayı bir şey söyleyemeyeceğim. Ama M100 ses kalitesi olarak bas seven odyofilleri memnun edecek bir sese sahip. XS ve M80 modelleri de odyofil kulaklığı sayılabilirler, gerçi açık konuşmak gerekirse çok iyi sayılmazlar ses kalitesi konusunda ancak portatif olarak ikisi de çok iyi kulaklıklar, yani kulvarındaki (kulak üstü) kulaklıklara göre sesleri gayet iyi. Bununla birlikte gerçekten görebileceğiniz en dayanıklı kulaklıklardan bütün V-Moda ürünleri.

Bu kulaklık gerçekten çok hoşuma gitti. Bütçemi en fazla zorlayıp alabileceğim en iyi kulaklıkta bu sanırım. Herkese yardımları için beğenilerini verdim. Eğer ileri zamanlarda bu kulaklıktan daha iyi olabileceğini düşündüğünüz bir kulaklık bulursanız konuya mesaj atarsanız çok mutlu olurum. Şimdilik bu kulaklıkta karar kıldım, 2 veya 3 sene beni götürsün yeter. Çok memnun kalırsam eğer belki bir daha alabilirim.Herkese kolay gelsin, iyi forumlar.
upload_2016-3-26_10-3-41.png

Ses izolasyonu olmadan kullanabilir misin? Hangi tonları seviyorsun? Hangi tür müzik dinliyorsun? Örnek vererek söyleyebilir misin?

Genellikle Türkçe Rap ya da nightcore dinlerim. Eğer seninde bir önerin varsa bunu almak benim için bir zevk.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı