Oyuncu Kulaklığı Önerisi

DarkJoueur

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, daha önce 300 TL gibi bir rakamlara kulaklık arıyordum fakat uzun yıllar boyunca kullanım için almaya karar verdim. Sizce hangisini almalıyım ya da tavsiyeleriniz neler?

1- Sennheiser GSP 300 Gaming Kulaklık (SK-507079) 507079
2- SteelSeries Arctis 5 Siyah (2019 Edition) RGB Oyuncu Kulaklık
3- Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 Oyuncu Kulaklığı

3. kulaklık kablosuz olduğu için dikkatimi çekti. Kullanım amacı FPS oyunları ve birçok oyunu oynuyorum. Müzik dinleyen biri olarak bunlar uygun olur mu ya da tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ROG Fusion 300 kablosuz değil ve tamamen leş bir kulaklık onu bi' geçelim.
1545594580679.png

GSP 300, bas-tiz kalitesi ve daha geniş soundstage ile olarak yani ses kalitesi anlamında her kulvarda Arctis 5'den daha iyi bir kulaklık. Arctis 5 oyun performansı dışında pek başarılı bir ürün değil. Tabii sadece oyun oynuyorsanız düşünebilirsiniz ama ben önermiyorum sonuçta çoğumuz ne kadar oyun oynasa da video/film-dizi/müzik gibi aktivitelere de çokça zaman ayırıyor. Bu bütçeye GSP 300 ve CoolerMaster MH751 öneririm.

Kısacası benim demeye çalıştığım şey bir kulaklığa 600TL+ para veriyorsak sadece oyun konusunda başarılı olmamalı.

Kablolu oyuncu kulaklıklarını tavsiye ederim, kablolular daha iyidir bana göre. Bende SteelSeries Arctis 5 var ve gayet memnunum, 7.1 desteği iyinin üzerinde hatta çok iyi diyebilirim. Müzik konusunda seni pişman etmez.

Öncelikle ROG Fusion 300 kablosuz değil ve tamamen leş bir kulaklık onu bi' geçelim.
Eki Görüntüle 354130
GSP 300, bas-tiz kalitesi ve daha geniş soundstage ile olarak yani ses kalitesi anlamında her kulvarda Arctis 5'den daha iyi bir kulaklık. Arctis 5 oyun performansı dışında pek başarılı bir ürün değil. Tabii sadece oyun oynuyorsanız düşünebilirsiniz ama ben önermiyorum sonuçta çoğumuz ne kadar oyun oynasa da video/film-dizi/müzik gibi aktivitelere de çokça zaman ayırıyor. Bu bütçeye GSP 300 ve CoolerMaster MH751 öneririm.

Kısacası benim demeye çalıştığım şey bir kulaklığa 600TL+ para veriyorsak sadece oyun konusunda başarılı olmamalı.
Gsp 300 ü alıyorum o zaman Mh751 beklemek istemiyorum.

Kablolu oyuncu kulaklıklarını tavsiye ederim, kablolular daha iyidir bana göre. Bende SteelSeries Arctis 5 var ve gayet memnunum, 7.1 desteği iyinin üzerinde hatta çok iyi diyebilirim.
Müzik konusunda seni pişman etmez.

Yorumunuz İçin teşekkürler bunlar harici tavsiye edeceğiniz var mı ?

Sennheiser bunların arasında FPS oyunları bakımından en kaliteli olanı. Sennheiser 300 gibi bi kulaklık varken diğerlerine bakmanı bile tavsiye etmem.
O zaman 600 tl indirimdey ki sennheiseri almak mantıklı vatanda 850 tl civarında.

Eki Görüntüle 354130

Bende gsp 300 hakkında kararsız kaldım malasef.Benim için müzik ağırlıklı, yanında mikrofonu olan kulaklık lazım.Oyunda oynuyorum ama müzik performansı benim için daha önemli.Gsp 300 oyun konusunda iyi ama film, müzikde başarısız diyorlar sizin tavsiyeleriniz nelerdir hocam?
Edit : Elimde Creative SoundBlaster Z ses kartı var ve kullandığım kulaklık SS Siberia v2

@aroundtheoutside brn sipariş verdim sizce iyi mi yaptım kötü mü 🙄
https://i.hizliresim.com/LlEJQZ.png
MH751 alamayacağınıza göre doğru karar. Hayırlı olsun. :)

Bende gsp 300 hakkında kararsız kaldım malasef.Benim için müzik ağırlıklı, yanında mikrofonu olan kulaklık lazım.Oyunda oynuyorum ama müzik performansı benim için daha önemli.Gsp 300 oyun konusunda iyi ama film, müzikde başarısız diyorlar sizin tavsiyeleriniz nelerdir hocam?
Edit : Elimde Creative SoundBlaster Z ses kartı var ve kullandığım kulaklık SS Siberia v2
GSP 300 müzik konusunda da en başarılı 100$ kulaklıklardan biridir, incelemelerinde çokça söylüyorlar zaten. Siberia v2'nin üzerine de güzel bir upgrade olur. Ses kartınız zaten gayet iyi.

MH751 alamayacağınıza göre doğru karar. Hayırlı olsun. :)

GSP 300 müzik konusunda da en başarılı 100$ kulaklıklardan biridir, incelemelerinde çokça söylüyorlar zaten. Siberia v2'nin üzerine de güzel bir upgrade olur. Ses kartınız zaten gayet iyi.
Aslında Bütcem 400'den başlayıp 800 TL'ye kadar gidiyor, benim için önemli olan müzik performansı ama müzik kulaklıklarında da mikrofon olmadığı için oyuncu kulaklıklarına bakıyorum. Amazon Türkiye'de dün 539 TL'ye satılıyordu o zaman kötü oldu.Teşekkür ederim değerli yorumunuz için, iyi forumlar.

Gsp 300 ü alıyorum o zaman Mh751 beklemek istemiyorum.

Yorumunuz İçin teşekkürler bunlar harici tavsiye edeceğiniz var mı ?

O zaman 600 tl indirimdey ki sennheiseri almak mantıklı vatanda 850 tl civarında.
Kredi kartı ile alış veriş yapabiliyorsanız Amazon'a bakmanızı tavsiye ederim. Aradaki fiyat farkı 15 gün daha beklemeye değer.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı