Esnaf kurye vs normal kurye

Kendi motorunla çalışacaksan Yemeksepeti taşerona gir aksi takdirde kesinlikle bulaşma esnafa her yerden vergi fırlıyor bitirdiler esnafı.
Hocam farklı taşeron firmaları var. Hangisini seçsem ki bu taşeronlara güven olur mu benim kazancımdan mı yerler. Özelden yazmam mümkün mü size?

Hocam farklı taşeron firmaları var. Hangisini seçsem ki bu taşeronlara güven olur mu benim kazancımdan mı yerler. Özelden yazmam mümkün mü size?

Hangi şehirde yaşıyorsun rd ve point delivery iki güvenilir firma bildiğim kadarıyla. Taşeron ve esnaftaki fark tam olarak şu esnafta %20 KDV sonradan ekleniyor hakedişine yani 10 k fatura kestin 12 k alıyosun ama genelde bu 2 k ancak muhasebeciye yetiyor ekstra giderler bağ-kur vesaire saymıyorum taşeronda ise 10 k kazanırsen %20 KDV kesiliyor yani 8 k kazanmış oluyorsun mantık böyle bana sorarsan kesinlikle taşeron daha mantıklı genç girişimcin olsa bile.

Kendi motorunla çalışacaksan Yemeksepeti taşerona gir aksi takdirde kesinlikle bulaşma esnafa her yerden vergi fırlıyor bitirdiler esnafı.
Trendyol,yemeksepeti vb bilmiyorum ama arkadaşın dediği doğru. Bitirdiler vallahi,vergi show'u dönüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı