Oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
25000
bu ntsc nedir hocam %45 olması neyi değiştirir
Panelin renkleri ne kadar iyi verdiği.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lenovo soğutma işini çözdü. O konuda gönül rahatlığıyla tercih edilebilir bir kasa.
Ama kişisel tecrübem 3050 90w/85w’larda olan bir laptoptan fazla performans beklemeyin. Yani her oyunu açarsın ama bazı oyunlarda artık 45-60FPS arası almak için ayarları orta ve aşağısına çekmen gerekebilir. Onun dışında bildiğimiz klasik oyunları ideal şekilde oynatır. Şunu da ekleyem: RTX kullanma işi 50 serisinde yaş. En fazla Control de ya da MC de açarsın. İşlemci ve diğer kısımlarda tavsiye verebilecek bilgi birikimim yok.

Hocam hayatım boyunca hiç ortalama bir bilgisayarım bile olmadı o yüzden en düşük ayarlarda bile oynarım oyun.
Sizin önerebileceğiniz bir Gaming laptop var mıdır?

Ekranın canlılığı ve görüntü kalitesi gibi düşün.

Hayatım boyunca 49Hz PC kullandım pek beni etkilemez gibi :D

Hocam küçük bir monitör alıp masaüstü almayı bir düşünün bence. Her türlü daha çok tatmin edecektir masaüstü.

Çok gezmiyorsanız alanın çok bir önemi yok gibi illaki bir yere konulur.

hocam hayatım boyunca hiç ortalama bir pcm bile olmadı o yüzden en düşük ayarlarda bile oynarım oyun
sizin önerebileceğiniz bir gaming laptop var mıdır

hayatım boyunca 49hrtz pc kullandım pek beni etkilemez gibi :D
Ben ideapad gaming 3 3050ti amd r5 5600h laptop kullanıyorum memnunum. Ama spesifik bir laptop için öneri yapabilecek bir bilgim yok dediğim gibi. Sadece 3050 kartlar o ışıltılı rtx dünyasına sizi sokamaz bunu belirtmek istedim. Ve oyun geliştiricileri de çok tüketicileri takmadıkları için bu giriş seviyesi mobil kartlar özelinde (rtx açın/açmayın) optimizasyon konusunda yardımları dokunmuyor. Yeni çıkan oyunların çoğunda sistem baya zorlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı